horoszkóp

750 ezerért lehet kibérelni Fábryt

2008.07.18. 09:30
Kapcsolódó cikkek (1)
Csillagászati összegű tiszteletdíjat kaszíroz be az Esti Showder házigazdája egy-egy céges rendezvényen. Ha egyáltalán igent mond a felkérésre.

Több mint egymillió forintot fizethet ki az a cég, aki Fábry Sándor haknizásával szeretné feldobni rendezvényének hangulatát egy órán keresztül. A 750 ezer forintos tiszteletdíj mellett ugyanis a hangosítás és a színpadállítás költségeit is beszámítva nagyjából ekkora összeget mutat a számla. Egy nyíregyházi programszervező cég szerint a showman még így is csak alapos válogatás és töprengés után bólint rá egy-egy fellépésre.

Fábry megválogatja, hol lép fel

"Nagyon magas árkategóriában van, és csak kivételes esetben vállal ilyen rendezvényeket: függ attól, milyen cég szeretné meghívni, és az sem mindegy neki, mekkora nézőközönség előtt lép fel - mesélte a Borsnak a rendezvényszervező, aki - bár kiemelt helyen reklámozza Fábryt internetes oldalán - minden érdeklődőt próbál lebeszélni a humoristáról. Helyette Sas Józsefet javasolja, aki nagyon jó zenés műsort csinál, olcsóbb, ráadásul nem olyan problémás, mint Fábry.

Az egyszerre több művésszel színpadra álló Sas-kabaré 550 ezret kér egy hatvanperces műsorért. Ehhez képest az említett programszervező cég tarifái szerint Bagi-Nacsa páros 380 ezerért kacagtat, a Korda házaspár 300 ezren osztozik, Somló Tamás bére 120 ezer, Mary Zsuzsi pedig 80 ezerért énekel.