horoszkóp

Kovi szexforgatókönyvvel fenyegette Fábryt

2008.10.29. 11:00
Fábry Sándor Kovit és a pornós Virgint is elhívta műsorába, ahol a pornóproducer felvetette, mi lenne, ha a showman írna neki egy forgatókönyvet. Fábry Sándor még a szerepjátéktól sem rezelt be nagyon, amit Virginnel együtt olvastak föl.

Fábry Sándort csak a szex és az erotika témakörben lehet zavarba hozni. Az Esti Showder felvételén ugyanis Kovi, és a pornószínésznő, Virgin is a showmannél vendégeskedett. A műsor közben a fiatal pornós lány előkapott egy régebbi forgatókönyvet, és megkérte Fábryt, legyen ő a másik szereplő. Az erotikus párbeszéd felolvasása közben, a szabad szájú műsorvezető kissé zavarba jött, de folytatta a kiadott feladatot.

Kovi csak viccelődött Fábryval

Virgin szerint Fábry nagyon kedves és udvarias volt vele, nem forgatta ki a szavait, inkább a pályája kezdetéről és alakulásáról kérdezte. Majd a hazánkban csak Kovi néven elhíresült pornóproducer megkérdezte a showmant, hogy írna-e egy forgatókönyvet egyik filmjéhez. Később azonban rájött, hogy valószínűleg Fábry olyan magas gázsit kérne, hogy az nem érné meg.

„Csak viccelődtünk. Természetesen örülnék, ha Fábry írna nekem egy forgatókönyvet, de nem tudom, vevő lenne-e rá. Ő egy nagyon híres ember, aki sokat szerepel a médiában és valószínűleg nekem túl drága lenne. Lehet, hogy jó reklám a pornófilmnek, de még az ebből származó plusz bevétel sem lenne elég, hogy ki tudjam fizetni Sándort”- mondta Kovi a Borsnak.