horoszkóp

Hamis a meztelen Britney Spears-sorozat

2004.07.15. 10:56
Az interneten terjed egy fekete-fehér fotósorozat, melyen állítólag Britney Spears pózol meztelenül. Az a pletyka is elterjedt, hogy a képekért az énekesnő 40 millió dollárt (kb. 8 milliárd forint) kapott a Playboy magazintól. Az igazság viszont az, hogy ezek a képek még csak nem is retusált hamisítványok.
Korábban Hugh Hefner, a Playboy tulajdonosa azt nyilatkozta, szeretné, ha Britney is bekerülne az újságba, a meztelen lány a fotókon pedig valóban hasonlít kissé Britney Spearsre. A felületes szemlélő ezért hiheti el, hogy az énekesnő titkos, a Playboy számára készült sorozatát látja. A képek először még a Machomedia pornóipari szaklap szerkesztőit is megtévesztették. Közelebbről megvizsgálva azonban nyilvánvalóvá válik, hogy a modell nem azonos a popdívával.

Tekintse meg fake képeinket!

Nem stimmel

Először is nézzük az izomzatot: Britney olyan izmos, mint egy versenyló, a képen szereplő modell (a továbbiakban: Alteregó) ellenben puhának tűnik. Aztán gondoljunk csak bele, hogy Britneynek szilikonozták a mellét, Alteregó mellei ellenben természetesnek tűnnek.

Vegyük figyelembe azt is, hogy Britneyről a neten alig találhatók profilból készült fotók, Alteregó képei közül viszont azok a képek, amik valamelyest hasonlítanak a sztárra, mind oldalról készültek, holott Britney egyik legnagyobb tudománya, hogy nagyon ügyesen tud belenézni a kamerába.

Britney feneke és combja sokkal erősebb, mint a fotókon látható sovány lányé, akinek a szájával sem stimmel valami. Britney ajkai is lefelé biggyednek, de nem annyira mint Alteregónak. Vessen ide is egy pillantást:

A különbség szembeötlő
A fotók hamisítvány voltát a pornómontázsok ellen kereszteshadjáratot folytató Fake Detective is megerősítette. A retusdetektív az ártatlan, megbuherált sztárok védelme mellett kötelezte el magát, és most sem hagyta cserben a szegény, kiszolgáltatott sztárt.

A Velvet hamisítványügyi nyomozócsoportja megtalálta a sorozatban szereplő lány képeit egy modellügynökség honlapján. Emmie átlagos szőke, amerikai, kilencven-hatvan-kilencvenes bikinimodell.

A képeket Eric Striffler készítette 2003-ban. Striffler elismert divatfotós, ám korábban úgy nyilatkozott: a Playboynak nem fotózik, mert derogál neki. Így minden jel arra mutat, hogy a képeken nem Britney látható. Ez persze nem zárja ki egy másik, titkos sorozat létezését. Arra azonban még várnunk kell.