horoszkóp

Farkasházi Réka nagy árat fizetett Németh Kristófért

2006.01.05. 17:07
Farkasházi Réka sötétben is napszemüveget visel, és öt kilót fogyott, mert annyira kikészült, amióta Németh Kristóffal felvállalták szerelmüket.

A Barátok Közt fura szerelmespárja jókora kockázatot vállalt, amikor két hete sajtóközleményben bejelentette, hogy együtt járnak.

Előtörtek az érzelmek, kiborult a bili

A Story magazin tényfeltáró értekezéséből kiderül, hogy Farkasházi Réka még életében nem sírt annyit, mint az elmúlt hetekben, mert sokan elítélik őket a kapcsolata miatt azzal a férfival, aki a Barátok Köztben még a testvére volt.

Farkasházi Réka nem is akart beleszeretni a sorozat bunkófalvi Gézájába, de aztán mégsem bírta elnyomni lappangó érzelmeit, mára pedig száz százalékig biztos abban, hogy neki Németh Kristóf kell, szőröstül-bőröstül - írja a Story. Ahhoz viszont, hogy övé lehessen álmai férfija, a sörnagykövet, előbb le kell zárnia korábbi kapcsolatát gyermeke apjával, és Németh Kristófnak is biztos van egy-két elintézetlen ügye.

Micsoda helyzet!

Többet nem akarok hazudni!

Ebben a faramuci helyzetben Farkasházi Réka húzza a rövidebbet, mert neki férje van és gyereke, miközben vágyai tárgya, Németh Kristóf pedig csak szabadon halászgat a nők között agglegényként. Legutóbb azt róla olvashattuk, hogy egy csinos szőke nő miatt hagyta ott négy éves kapcsolatát, akivel már úgy volt, hogy össze fognak házasodni, de azt senki nem gondolta volna, hogy Farkasházi Rékát is fűzi közben.

A Barátok Köztből kirúgott, csinosnak mondható női szereplő azért készült ki, mert nem tudja, hogyan fogja véghez vinni a szakítást férjével, Bencével, akivel középiskolás kora óta járt, de már nem belé szerelmes, hanem Németh Kristóf sörnagykövetbe. Azt sem tudja, mi lesz a gyerekével.

Többet nem fog hazudni legalább

A Story magazinnak nyilatkozó Németh Kristóf pár hete, harmincadik születésnapjára azt kívánta magának, hogy ne kelljen többet hazudnia, de ekkor még a Story munkatársai sem sejthették, hogy ilyen nagyszerű sztori lappang a kívánság mögött.

Farkasházi Rékának tehát az egyik szeme sír, a másik nevet, mert végre Kertész Gézával és Kertész Mónika egymáséi lehetnek, de közben ott a gyerek az előző kapcsolatból. Farkasházi szerint Németh nagyon szereti kétéves kisfiát, Benit, de kicsit aggódik is amiatt, hogy mennyire lesz jó apa az elfoglalt sörnagykövet - írja a Story - mi lesz, a gyerekkel, amikor Németh Kristóf éppen hisztis lesz és nyűgös.