Kivágták Colin Farrell péniszét a filmből

2004.06.23. 10:47
Colin Farrellt teljes meztelen valójában ábrázoló részeket kellett kihagyni készülő filmjéből, miután a tesztvetítésen a nézők nem bírtak a cselekményre koncentrálni Farrell pénisze helyett.
Az ír származású színésznek ez volt az első olyan filmje, melyben teljesen meztelenül mutatták volna, de ez is túlzásnak bizonyult az aggodalmaskodó filmkészítők szerint - olvashatjuk a The Sun angol bulvárlapban.

Tilcsákbea

Kénytelen takargatni

A Fülke című film 28 éves sztárja a készülő "A Home at the End of the World" (Otthon a világ végén) című filmdrámában mutathatta volna meg nem csekély büszkeségét. Ám a nézőket olyannyira megdöbbentette a pénisz látványa, hogy az illetékesek kénytelenek voltak megcsonkítani a műalkotást.

A magát nagy nőcsábásznak tartó Farrellt felháborította a döntés. A színész ragaszkodik hozzá, hogy legalább a DVD-kiadásba belekerüljön az a bizonyos jelenet is.

Profi figyelemterelés

A The Sun informátora elmesélte, hogy élték meg a filmet kísérleti jelleggel megtekintők a gigászi férfiasság látványát. "Amikor Farrell Ádám-kosztümben megjelent a vásznon, mindenkinek elakadt a lélegzete. A hölgyek rendkívül izgalomba jöttek, a férfiak pedig kényelmetlenül érezték magukat. Olyan látványt nyújtott, hogy teljesen elterelte a figyelmet a film cselekményéről, ezért lett a vágás áldozata."

A rendező, Michael Mayer beismerte: "A felvétel valóban elvonta a figyelmet minden másról." A filmben egyébként Farrell egy biszexuális férfit játszik, aki egy szerelmi háromszögben senyved.