horoszkóp

Fenyő Iván sallert kapott a galacsinért

2007.03.05. 10:30
Megpofozták Fenyő Ivánt egy belvárosi szórakozóhelyen. A szemtanúk szerint a színész revansot akart venni, de a kötekedőt a biztonsági őr, Fenyő Ivánt pedig a társaságában lévő hölgyek cibálták el a helyszínről. A szórakozóhely tulajdonosa nem tud semmiféle verekedésről.

Az egyik Kálvin téri szórakozóhelyen megütötték Fenyő Ivánt péntek hajnalban. Balszerencséjére két olvasónk is szemtanúja volt az eseményeknek és nyomban fel is jelentették őt feljelentő rovatunkban. A beszámoló szerint épp záróra felé járt, amikor a dj és pár ismerőse papírgalacsinokkal dobálták egymást.

Tetovált fickó, papírgalacsinnal

Fenyő Iván három hölgy társaságában múlatta az időt, amikor egy, a dobálózás hevében véletlenül fejbe talált mokány, tetovált ember lépett oda hozzájuk és feldúltan arra kérte a színészt, hogy ne ütögesse a fejét.

Fenyő nem értette a helyzetet, de a hangnem, amivel megkínálták, alighanem sérthette önérzetét, mert feljelentőnk szerint "kihúzta vállait, könyökeit eltartotta testétől, így demonstrálva erejét". A tetovált fickó elsietett, letette a kabátját, majd gyorsan visszatért, hogy kiossza a színészt.

Pofon, dorgálás, cirkusz

Rövid szóváltás után az agresszor bevitt egy jobbost az amúgy békés Fenyő Ivánnak, ezután szóban folytatta a dorgálást. A színész egy pillanatra megingott, majd ellentámadásba lendült volna, ha a hölgytársaság legcsinosabb tagja le nem fogja és "Ne! Ne Iván! Ne!" fonémák hangos ismételgetése közben ki nem rángatja az ajtón.

Klikk!

A szórakozóhely előtt tovább folytatták a társasági életet, ami felettébb csíphette a kötekedő tetovált fickó szemét, hiszen utánuk ment, hogy tovább vegzálja Fenyőt. Sikerrel is járt volna, mert a színész jelét adta, hogy elégtételt venne, ám erre már a kidobó is felfigyelt és lefogta az agresszort. Úgy tűnt, hogy a kidobó az ismerőse, mert finoman bánt vele és visszavezette a szórakozóhelyre. Fenyő Ivánt ezalatt a hölgyek cibálták el a helyszínről.

Fenyő nem kommentál

Kerestük Fenyőt, valóban így esett-e a dolog, de csak egy kurta választ kaptunk, azt is sms-ben. "Amennyiben engem akartok kérdezni a témában, a válaszom: NO COMMENT."

A szórakozóhely tulajdonosa nem tud semmiféle verekedésről. Mint mondta, nagyon odafigyel az ilyesmire, mert több művész is rendszeresen megfordul náluk. Verekedés nem volt, végigkérdezte a személyzetet, sőt, magát Fenyő Ivánt is kifaggatta, és ő sem tud semmiről - közölte az üzletvezető.