horoszkóp

Jótékonyságból Ferrarit zúzott Eddie Griffin

2007.03.27. 11:30
Az amerikai színész-komikus egy jótékonysági autóversenyen vett részt, de vezetési technikája röhejesen kevésnek bizonyult.

Eddie Griffin hétfőn ripityára tört egy méregdrága Ferrari Enzo sportkocsit, pedig csak néhány kört kellett volna megtegyen vele egy jótékonysági autóversenyen. A baleset az irwindale-i versenypályán történt, ahol a Race For a Cause nevű eseményen több celebvendéget hívtak meg, hogy próbálják ki a Redline című, áprilisban mozikba kerülő, az autóversenyek és a szerencsejátékok világáról szóló filmben használt kocsikat. Griffinnek egyelőre nem sok esélyt adunk autós kaszkadőri pályán, mivel bólyakerülgetés helyett egyenesen nekiszaladt egy betonfalnak.

A színészt azonnal mentőbe rakták, bár láthatóan nem szenvedett komoly sérüléseket. A kórházból távozva már viccelődött is a történteken, megjegyezve magáról, hogy a jelek szerint nem tud vezetni.

Griffin mellett más hírességek is részt vettek a futamon, többek közt Jackie Chan, Wycleaf Jean, Reggie Bush, Bow Wow és Nadja Brolin, ők azonban úgy tűnik, tudnak vezetni. Az összetört sportautó árát egymillió dollár körül becsülik. A rendezvénnyel a szervezők 250 ezer dollárt szerettek volna gyűjteni.

Eddie Griffin

A mozifilmben a producer - az egyébként ingatlanbizniszben érdekelt üzletember - Daniel Sadek saját autógyűjteményét szerepeltette, ennek volt része a most összetört Ferrari Enzo is. Rajta kívül maradt még egy Rolls Royce Phantom, egy Lamborghini Murcielago, egy Ferrari F430-as és egy Scaglietti, valamint két Mercedes SLR McLaren. A producer még egy 200 ezer dolláros Porsche Carrerával is szegényebb lett a forgatás alatt. A film egyébként 26 milliójába került, ebben az összegben nincsenek benne az összetört autók.