horoszkóp

Fiala frontálisan ütközött

2007.03.19. 09:55
Közlekedési balesetet szenvedett Fiala János, a Pont FM 88.1 műsorvezetője, ezért maradt el a hétfő reggeli "Kelj fel Jancsi"! A balesetben -Horn Gyulának hála- személyi sérülés nem történt.

Fiala János egy közlekedési baleset miatt nem tarthatta meg reggeli műsorát hétfőn - közölte a rádió.

A műsorvezető az Istenhegyi útról Óbuda irányába tartott, amikor negyed hét után két perccel egy Suzuki típusú gépkocsi -a záróvonalat átlépve- megpróbált megelőzni egy buszt. Fiala a saját forgalmi sávban haladt - elmondása szerint kivételesen betartva a sebességhatárokat -, mikor meglátta a szabálytalanul előző gépkocsit.

A műsorvezető remélte, hogy sikerül kikerülnie a szembejövőt, ám hárman nem fértek el az úttesten, így egymásba csapódtak. A balesetet mindenki sérülés nélkül megúszta. Fiala János holnap reggel ismét vezeti a műsort.

Fiala a balesetről

"Nem mentem sokkal, de ilyen időjárási viszonyok közt bele lehet futni ilyenbe. Eddig csak más autókat láttam itt felkenődni. Akik megálltak mellettünk csak annyit kérdeztek: "Istenhegyi úti baleset"? Gyakran megesik itt, mert ha a buszt megelőzik, kénytelenek átmenni a másik sávba. Akkor meg vagy jön szembe valaki, vagy nem."

Mikor egy Saab 9000-es csókolózik egy Suzukival

A műsorvezető Saab-ja frontálisan ütközött a "Mi autónkkal". "Annak idején azért vettem Saabot, mert Horn Gyula balesete meggyőzött arról, hogy ez a kocsi biztonságos. Arról még fogalmam sincs, hogy mekkora károm keletkezett. A szerelőm négy vagy öt napja hozta vissza az autómat, éppen azt a részét tette rendbe, ahol most megsérült. Jelentősen le van bontva az eleje, a hátsó ülések pedig kiszakadtak az ütközéstől."

"A szabálytalanul közlekedő autósnak nem lett semmi baja, de azzal a járművel már nem biztos, hogy sok helyre el tud menni, ugyanis felkenődött a kőfalra. Szerencsére a felelősséggel nem volt gond; elismerte, hogy ő a hibás. A rendőrök gyorsan jöttek és készségesek voltak."

Megértő munkahely a Pont FM 88.1

"A rádió egy kölcsönautót is felajánlott, ezen meg is lepődtem. Most jöttem haza Gambiából, ott azt tapasztaltam, hogy az utakon sokkal nehezebb közlekedni. Van egy betonsáv, de az annyira rossz állapotban van, hogy inkább a két oldalán, azaz a földúton haladnak a kocsik. Lehet, hogy itthon is célravezetőbb lenne ez a felállás."

"Hogy engem ki helyettesít ma reggel -vagy egyáltalán- a rádióban: nem érdekel. Most csak zene szólt, ez azért is jó, mert így kiderült számomra, hogy senki sem helyettesítő. Lehet, hogy többeknek ez az adás tetszett a legjobban, mert nem volt pofázás."