horoszkóp

Vidáman fikáznak a hírességek

2008.05.11. 17:05
Rhys Ifansről gondoltuk volna, hogy túrja az orrát, Kirsten Dunstról nem. Britney Spears fikázásán nem akadunk fenn, ahogy már semmin az énekesnőtől. A színészek és zenészek mellett a nyilvánosan orrot túrókat erősítik még a politikusok is.

A celebeknek vannak emberi tulajdonságaik, melyek létezéséről, ha máshonnan nem is, onnan mindenképp meggyőződhettünk, amikor részegen láttuk őket. Viszont a piás esetlenségnél is közelebb hozza őket a földhöz az a szokásuk, hogy néha felnyúlnak ujjukkal orrlyukukba, hogy onnan kihalásszanak valamit.

A Wikipedia szerint az orrtúrás annyira elterjedt, mondhatni univerzális tevékenység, hogy szinte minden ember végzi, naponta átlagosan négyszer. Annak ellenére, hogy a szokás igen elterjedt, igazából tabu, társaságban nem illik és gusztustalan. Ha egyesek szerint a sima fikázás még nem is, az orrtúrás után a takony elfogyasztása mindenképpen az. Egyesek azt mondják, a takonyevés erősíti az immunrendszert, de az ilyen állításoknak nincs komoly tudományos alapjuk, sőt az az elterjedtebb nézet, hogy a takonyevés, más néven mucophagia, fertőzésveszéllyel jár, és orrvérzést okozhat.

Azt sajnos nem látjuk a képeken, hogy a hírességek elfogyasztják-e az orrváladékukat, de azt igen, hogy szívesen kihalasszák azt a helyéről.

Rhys Ifans

Klikk

Rhys Ifans az a színész, akiről a gusztustalan szó viszonylag hamar jut az ember eszébe, ha másért nem, hát azért, mert egyik legismertebb filmjében, a Sztárom a páromban (Notting Hill) Hugh Grant meglehetősen egyszerű lakótársát alakította. Ifans a gondtalan fikázás boldog pillanatait juttatja az ember eszébe, annyira természetesen műveli a dolgot. Rhys Ifansről, Sienna Miller pasijáról ez a kép idén februárban készült, amikor a londoni Notting Hillen található házukban kaptak egy csomagot.


Romeo Beckham

Klikk

Ha Rhys Ifansről azt mondtuk, hogy magát nem zavartatva, kényelmesen fikázik, akkor ez többszörösen igaz Romeo Bekchamre, David Beckham három gyereke közül a középsőre. Romeo Beckham anyja, Victoria Beckham mellől figyeli, ahogy apja március 26-án egy francia-angol barátságos mérkőzésen focizik. A meccs izgalmas lehet, a hatéves fiú még orrtúrás közben sem veszi le a szemét a pályáról. Romeo és Brooklyn (Romeo bátyja) Beckham keresztszülei Elton John és élettársa, David Furnish.


Jason Donovan

Klikk

Jason Donovan a nyolcvanas évek ausztrál zenészsztárja Kylie Minogue-hoz hasonlóan. Olyannyira hasonlóan, hogy a két zenész együtt tűnt fel az ausztrál Szomszédok című sorozatban. Ezen a képen Jason Donovan a Notting Hillen biciklizget papucsában, még 2005 szeptemberében. Legutóbb akkor kapott nagyobb nyilvánosságot, amikor egy hírességeknek rendezett Survivor jellegű valóságshow-ban szerepelt három évvel ezelőtt.


Roman Abramovics

Klikk

Idén februárban készítették ezt a fikázós képet Roman Abramovicsról, a Chelsea futballklub tulajdonosáról. Abramovics a híres londoni utcán, a Kings Roadon ment éppen keresztül, amikor a képet csinálták róla. Az út Chelsea-t köti össze Fulhammel. A Wikipedia szerint a hippi és a punk korszakban nagy jelentősége volt az utcának az ellenkultúra szempontjából, fontos találkozópont volt. Mára átalakult a környék, és a Kings Road London egyik legfelkapottabb és legsikkesebb vásárlóutcájává nőtte ki magát. Az út eredetileg II. Károly király magánútja volt, amelyen Kew-ba ment, és csak 1830-ban nyitották meg mindenki számára.


Kirsten Dunst

Klikk

Kirsten Dunst a nyugat-hollywoodi Urth Caféba ment ebédelni a barátaival, amikor úgy döntött, kiszedi az orrából a váladékot. Biztos zavarta volna az evésben. A színésznő egyébként retro használtruhákra emlékeztető öltözéket választott a baráti ebédre. A kép még 2004 októberében készült, néhány hónappal a Pókemberből készült film második részének bemutatója után. Kirsten Dunst azok közé a színésznők közé tartozik, akik egyik első filmjükkel nagyot taroltak. A Pókember Mary-Jane-je az 1994-es Interjú a vámpírralban tűnt fel.


Lindsay Lohan

Klikk

Lindsay Lohan idén, március 30-án döntött úgy, hogy kiszed egy kis darab fikát, vagy valami mást az orrából. A kép Lohan Beverly Hills-i látogatásakor készült, amikor a színésznő meglátogatta DJ barátnőjét, Samantha Ronsont. Vagy a leszbikus kapcsolat, vagy a DJ barátnőség, de Ronson nincs jó hatással Lohanre. A Bajos csajok főszereplője nagyjából egy évvel azután, hogy az ájulásig bulizta magát Ronson társaságában, nemrég ismét megtette ezt, újra Ronsonnal, pedig állítólag nem is iszik, amióta elkapták ittas vezetésért.


Britney Spears

Klikk

Britney Spearst már sok képen láttuk ebben a melegítőben, így el kéne gondolkoznia azon, hogy a ruhadarab talán rossz ómen számára. Amikor tavaly, karácsony után egy nappal elment vásárolni egy hollywoodi Virgin üzletbe, biztos nem akart kicsit fikás orral bemenni a lemezek közé, ezért még az autójában úgy döntött, megszabadul az orrában található feleslegtől.


Szigetvári Viktor

Szigetvári Viktor az MSZP kampányfőnöke volt a 2006-os választások idején. Pechére egy sajtótájékoztatón vette észre, hogy van valami az orrában, amit sürgősen el kell távolítania, ezt meg is tette, viszont nem volt hova rakni, úgyhogy jobb híján megette a taknyot. Az igazi pechje viszont az volt, hogy egy operatőr nem a sajtótájékoztatót, hanem őt vette a terem végében. Így készülhetett el ez a remek felvétel.


Gordon Brown

Gordon Brown jelenleg brit miniszterelnök, bár amikor ez a csodás felvétel készült róla, akkor még csak az aktuális miniszterelnök, Tony Blair mögül figyelte az eseményeket. A felvételen Blair tart éppen egy parlamenti beszédet, Brown mögötte ül. Elmondhatjuk, még Szigetvárinál is sokkal bénább. Igazán számíthatott volna rá, hogy a miniszterelnök felszólalását valaki kamerával felveszi, így a felvételre kerül az is, ahogy kiszedi, majd megeszi a fikáját, végül pedig a nyakkendőjébe beletörli az ujjait, hogy szép tiszták legyenek.