horoszkóp

50 Cent nyakából koncert közben tépték le a smukkot

2008.05.06. 15:30
A rapper gyémántokkal díszített nyakláncát célozta be az az angolai rabló, aki úgy gondolta, jó ötlet, ha koncert közben, a színpadra ugorva tépi le Fitty nyakából az ékszert. A rapper nem hagyta magát, saját kezűleg szerezte vissza a szajrét és még fel is pofozta az elkövetőt. Az esetről videó is készült, a srácot ez alapján saját szülei adták fel a rendőrségen.

50 Cent április 30-án az angolai Luanda Cidadela Pavilion nevű stadionjában lépett fel az éves International Peace Festivalon, amikor a koncert közepén egy rajongó pattant fel a színpadra, letépte a rapper nyakából a gyémántokkal kivert smukkot és megpróbált kereket oldani. Az esetről videó is készült, ami azonnal bejárta az internetet: ezen látszik, hogy a sárga pólós fickó egy szám közepén ugrik fel a színpadra, letépi a nyakláncot, majd leugrik a tömegbe. Az akció a kialakuló fejetlenség ellenére sem sikerült neki: ami a videón már nem látszik, hogy nem csak a biztonságiak, de maga Fitty is utánavetette magát, és pár jól elhelyezett pofon kíséretében visszaszedte tőle a szajrét. A béna rabló az akcióból csak azzal az élménnyel gazdagodott, hogy személyesen a rappertől kapta érte a verést.

A lúzer rablót ráadásul saját szülei adták fel később, miután látták a videót - írja az Angola Press. A rendőrség tájékoztatása szerint a Bruno Carvalho nevű elkövető ellen május 5-én vádat emeltek.

A rapper, aki amúgy se túl lelkes, ha koncert közben felmásznak mellé a színpadra - legutóbb Paris Hiltont küldte el ezért a picsába -, a médiának nem kívánta kommentálni az esetet, de saját weboldalán, a ThisIs50.com-on így írnak róla: "50 Cent, Lloyd Banks és Tony Yayo angolai fellépésén kevés volt a biztonsági személyzet, így a rajongók közvetlenül is kapcsolatba kerülhettek a színpadon lévő bandával. Egyiküknek azonban más szándékai voltak, rárohant 50-re és letépte a nyakláncát". A TMZ-nek nyilatkozó informátor azonban végül megerősítette a hepiendet: "A nyaklánc már ismét 50 nyakában lóg".