horoszkóp

Sebestyén Balázs húszmilliót keres évente

2008.01.16. 13:20
A műsorvezető párhuzamosan több adást is vezet az RTL Klubon, nem csoda, ha havi fizetése kétmillió forint körül van. Sebestyén Balázs ezzel az összeggel már előkelő helyet foglal el a legjobban fizetett hírességek listáján.

A legjobban kereső sztárok közé emelkedett Sebestyén Balázs, írja a Bors. Az RTL Klub manapság igencsak foglalkoztatott műsorvezetője a Kész átverés, a Balázs-show és a Pókerarc mellett megkapta a csatorna új vetélkedője, a Széf vezetését is. A közvélemény-kutatások szerint a nézők megkedvelték Sebestyént, műsorai sikeresek, ezért természetesen egyre nő a gázsija is.

Balázs a lapnak elmondta, hogy mindegyik műsorát szereti, egyiktől sem válna meg szívesen. Úgy érzi, nincsenek irigyei azért, mert ilyen sokat van képernyőn; szereti, amit csinál és - a kiemelt fizetésnek hála - az anyagi háttere is biztos.

A műsorvezető nem költekező típus és a rengeteg munka mellett nincs is ideje vásárolgatni; pénzét utazásokra és szerettei megajándékozására fordítja leginkább.

Tetemes honorárium

Hogy mekkora összeget jelent a kiemelt bérezés, azt a napilap a Haszon magazin tavalyi - nem hivatalos - adatai alapján próbálta kiszámolni. A Haszon - szakértők szerint erősen túlzó - adatai szerint Friderikusz 140 millió, Fábry 70 millió, Frei Tamás 55 millió, Győzike 48 millió, Bochkor Gábor 45 millió forintot keres évente. A talk-show-k vezetői havonta 800 ezer és 1,3 millió forint közötti összeget keresnek, így a bulvárlap becslése alapján (havi 1,7 millió) nem tűnik túlzónak a Sebestyén éves gázsijára tett évi 20 millió forintos becslés.

Sebestyén Balázs tehát nem tartozik a legjobban dotált tévés celebritások közé, árfolyama nagyjából megegyezik a kétszázezerért bérelhető Megasztárosokkal: Pflum Orsi már százezerért eljön, de ha valaki Rúzsa Magdit szeretné, annak egymilliót kell kicsengetnie.

Illényi Katica hegedűművész nagyjából kétszázezret kér, ahogy Kordáék vagy Varga Feri is. A legdrágábbnak Ákos tűnik hatmilliójával. Ha nem akarunk zenészeket karácsonyi bulinkba, hívhatunk sztriptíztáncosnőket vagy humoristákat is, akiknél az árak szintén felmehetnek nagyjából egymillióig, például ha Fábryt akarjuk. Ezek az árak persze fellépésenként értendők, ha az ember elég ismert és eleget haknizik, hó végére összejöhet az az egy-két milliócska.