horoszkóp

Fotózzon ön is villantást!

2008.03.22. 16:23
A számítógépes játékokat is elérte a villantásláz. Remek flashjátékban emlékeztek meg arról, milyen könnyen elővillan egy-egy bugyi, ha túl rövid a szoknya, és fúj a szél, vagy le kell hajolni.

Könnyű kezelhetőség, átlátható játékmenet jellemzi az Under Covert, azt az ötletes flashjátékot, amiben egy fotós bőrébe bújva lányokat kell lefotóznunk, amint megvillantják a bugyijaikat.


20 daily flash games at gamesforwork.com

A pontszámunk attól függően változik, mennyire sikerül a képet a megvillant fehérnemű köré komponálni. Jó fotózást mindenkinek!

Kicsit nagyobb méretben itt játszhat a játékkal.

Villantástörténelem

Erről van szó

villant ts (és tn) ige ritk Okozza, hogy valami villanjon.

villan tn ige 1. egy pillanatra feltűnik. 4. ritk irod hirtelen feltűnik, láthatóvá válik.

Azt nem tudni, pontosan miért, de a hírességek az utóbbi időben szeretik elfelejteni felvenni a fehérneműiket. A sors furcsa fintora, hogy ez egy idő után feltűnt a fotósoknak is, így van már jó néhány celeb, akiknek a testét a kelleténél talán jobban ismerjük.

Például a Világbank elnökének lábujjait. Aztán ott van Britney Spears, aki 2006 novemberében elhagyta az összes bugyiját, és csak a miniszoknyái voltak tiszták, így négyszer is megcsodálhattuk alfelét - minden irányból.

Egyértelműen Britney Spears a villantás nagyasszonya, legalább tízszer tette már közszemlére intim testrészeit. Paris Hilton a fürdőruháját hagyta el, Mischa Bartonnak a melle esett ki a ruhájából, aztán a keménymag Britney Spears mellé felzárkózott Christina Aguilera, aki megmutatta, hogy az igazi villantás az, amikor kiderül, nincs valakin bugyi.