horoszkóp

Kínozzon celebeket játékból!

2008.04.03. 13:10
Kapcsolódók (1)
A hírességek főszereplésével készült flashjátékokban általában a kínzásé, a megalázásé és a gyilkosságé a főszerep. A legtöbb játékkészítőt természetesen Britney Spears, Paris Hilton, Lindsay Lohan és Nicole Richie ihlette meg, de találkoztunk olyan játékkal is, amiben a hírességek ruhából kilógó hátsó feléről kellett megmondani, hogy kié.

A celebekkel felturbózott flashjátékokat, ha csoportosítani akarjuk, akkor két nagy csoportra tudjuk osztani: az egyikben a főszereplő híresség megölése, megalázása, megkínzása a cél, a másikban nem, de ilyen játékból nagyon kevés van.

A véres részek előtt vegyünk át néhány békés játékot. Az egyik ilyen a Guess That Celebrity Thong, amiben a különféle hírességek fenekét kell felismerni általában a kilógó bugyijukból. A játék annyira sikeres, hogy több része is van.

Guess The Celebrity Thong Flash Game -- FlashRolls.com

Az erőszakmentes flashjátékok nagyjából itt véget is érnek. Persze, ha nagyon akarjuk az etetős/koplaltatós játékokat is vehetjük erőszakmentesnek, így a csoport bővül a Feed Lindsay Lohannel, amiben Lindsay Lohannek napi 2000 kalóriás étrendet kell biztosítani, többek között azzal, hogy megesszük Paris Hilton kutyáját. De ide sorolható még a Nicole's Weight Fest, amiben Nicole Richiet kell halálra koplaltatni úgy, hogy a játékban repkedő ételeket nem esszük meg a vízhajtókat viszont igen.

Paris Hilton és Britney Spears a flashjátékok között is külön kategóriát alkot. A legtöbb velük foglalkozó játék igen primitív, talán nem véletlenül, de van néhány üdítő kivétel. Persze ezek is elég egyszerűek, de akkor is.

A celebeknek rosszat akaró játékok mintapéldánya lehetne a Punish Britney című, amiben különféle kvízkérdésekre kell válaszolni, de ha rossz a válasz, megverik Britneyt, felgyújtják a haját, billogot raknak rá. Ha jó a válasz, akkor nem, de persze automatikusan kap egy pofont, amikor az ember a következő kérdést választja.

Az ilyen játékok sokszor a játékban kiparodizált híresség életének egy-egy mozzanatára reagálnak, így Paris Hilton börtönbüntetése után nem sokkal megjelent a Paris Hilton Jail Escape, amiben Hiltonnak kell segíteni megszökni a börtönből egy trambulin segítségével.

Szintén egy celeb életére reagál az Escape from Neverland, amiben Michael Jacksonnak kell segíteni. Feladatunk a birtokról elszökni kívánó gyerekek lelövése.

Az egyik legötletesebb hírességekkel foglalkozó játék a Knife Throw 2, amiben cirkuszi késdobálót alakítunk és a különféle hírességeket kell körbedobálni, de persze a lehetőség arra is megvan a játékban, hogy torkon, combon, szemen dobjunk egy-egy celebet. Ráadásul jó sok közül lehet válogatni.

Érdemes még megemlékezni a Celebrity Fight Club nevű játékról, amiben Arnold Schwarzeneggerrel és Sylvester Stalloneval is verekedhetünk. Verekedős játékból persze az egyenjogúság kedvéért van női verzió is.

A hírességek főszereplésével készült flashjátékok készítőit persze nem csak Michael Jackson, vagy Lindsay Lohan illeti meg. Ahogy egyre közeledik az amerikai elnökválasztás úgy készülnek az újabb és újabb játékok Barack Obama vagy Hillary Clinton főszereplésével.