Nevadában épít bordélyt a hollywoodi madame

2004.12.14. 13:05
Heidi Fleiss letöltötte börtönbüntetését, amelyet luxusprostituáltak közvetítéséért kapott, és most ismét visszatér a szakmához: bordélyházakat nyit. Ezúttal azonban már vigyáz arra, hogy ezt legálisan tegye.

A "Hollywoodi Madame-ja" néven elhíresült Heidi Fleisst 1993-ban tartóztatták le, amiért luxusprostituáltakat közvetített Los Angeles legfelsőbb köreinek. A sztori akkoriban azért keltett különösen nagy érdeklődést, mert a 27 éves Fleiss ügyfelei közt hírességek is voltak: többek közt Charlie Sheen, Jack Nicholson, Billy Idol és Mick Jagger. Ez a tevékenység illegálisnak minősült, ezért a hölgy 20 hónapot börtönben is töltött - most pedig úgy döntött, hogy ismét visszatér arra a szakterületre, ahol már amúgy is nagy tapasztalatot szerzett. A most 38 éves Fleiss tehát bordélyházakat nyit - ezúttal azonban vigyáz arra, hogy ezt legálisan tegye.

Luxusszínvonalú szolgáltatás

Heidi Fleiss
Heidi Fleiss
A Lowdown nevű bulvárlap informátora szerint a madame egyelőre két bordélyházat tervez: az egyiket Nevadában, a másikat Európában. Nevadában ez a tevékenység nem számít törvénybe ütközőnek, a Las Vegas közelébe tervezett panzió így jó eséllyel dollármilliókat jövedelmezhet tulajdonosának. Fleiss ezúttal is valódi luxusszínvonalat kíván nyújtani az ügyfeleknek, így ha nem talál igényeinek megfelelő ingatlant, akár az is elképzelhető, hogy maga építteti meg.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy Európában hol nyílik Fleiss másik bordélya, de - nem meglepő módon - valamelyik drága, a gazdagok közt úticélként is kedvelt fővárosban várható.

Gazdagoknak szépet

Természetesen a luxusingatlanokban luxusszínvonalú lesz a személyzet is. A Lowdown informátora úgy tudja, hogy a Madame személyesen utazik majd Brazíliába, Thaiföldre és Kelet Európába, hogy kiválogassa a feltörekvő ifjú tehetségeket, jövendőbeli alkalmazottait.

Heidi Fleiss - aki jelenleg Los Angelesben él, ahol szigorúan felnőtteknek szóló játékszereket forgalmazó Little Shop of Sex (A szex kicsiny boltja) nevű üzlethálózatot üzemeltet - nem kommentálta a lap értesülését, sajtószóvivője, Charles Lago azonban elmondta: "Egyelőre csak egy bordélyt tervez, Nevadában. Ez egyelőre még a tervezés korai fázisában jár, úgyhogy egyelőre nem kíván nyilatkozni róla. Jövő héten fog tárgyalni ezzel kapcsolatban, akkor majd többet tudunk."