horoszkóp

Flipper Öcsi már nem alkoholista

2006.09.25. 09:57
Egy hónappal azután, hogy felesége Flipper Öcsi legkínosabb részeg történeteit mesélte a sajtónak, kiderült, az énekes már túl van az alkoholbetegségen, és újra dolgozik.

Flipper Öcsi új életet kezdett, írja a Blikk. A lap szerint az énekes már nem iszik, ahelyett stúdióba jár, ahol új albumát veszi fel. Flipper elmondta, éjjel-nappal dolgozik az új zenéjén, amelynek maxiját hamarosan be is mutatja Vágtázó angyal címmel. Hozzátette, emelett nem szeretne az alkohollal foglalkozni, már teljesen rendbejött az élete, túl van mindenen, leszámolt a múltjával.

Kínos esetek

Egy hónappal ezelőtt Flipper Öcsi még alkoholbeteg volt, legalábbis volt felesége szerint. A Hungária, a Dolly Roll és a Step zenekar egykori legendás szőke hercege, Jeszenszky Béla Tiborról neje azt mondta, évtizedek óta iszik, és a Vasárnapi Blikk újságírójának szívesen emlegette a legkínosabb történeteket, amelyek a részeg férjével estek meg.

A Diána nevű feleség úgy vélte, kapcsolatuk egyértelműen amiatt romlott meg, mert Flipper Öcsi alkoholbeteg, az énekes viszont épp az ellenkezőjét állította: mivel megromlott a házassága, inni kezdett.

A cikkben szó esik arról is, hogy Flipper Öcsi orvosi kezelés alatt állt alkolproblémái miatt, az tehát továbbra sem világos, egy hónap alatt mindezt milyen módszerrel sikerült lezárnia.