Mégsem szakít Harrison Ford és Calista Flockhart

2004.04.14. 10:55
Pár napja még a lehetséges szakításról cikkeztek az újságok, most úgy tűnik, minden rendben: Calista Flockhart menyasszonyi ruhákat nézeget.
Nem egészen egy hete még Ford és Flockhart lehetséges szakítása volt napirenden a bulvársajtóban. Akkor tudni vélték, hogy a színésznő rettentően megsértődött Fordra, amiért az nem osztozott vele terrier kutyusa, Webster halála felett érzett fájdalmában.

A színész inkább saját anyját gyászolta

Harrison Ford és Calista Flockhart
"Harrison szerint egy kutya elvesztése nem nagy ügy" - nyilatkozta egy bennfentes informátor "csak hát ez a kutyus tényleg Calista legjobb barátja volt". A színésznő még azt sem vette figyelembe, hogy Ford épp saját édesanyjának pár héttel azelőtti halála miatt volt lesújtva, és talán ezért nem érezte át kellően az őt ért veszteséget. "Harrison annyira le volt törve, hogy nem is igazán tudott másra figyelni. Szerinte Calista túlreagálja ezt a dolgot." - tette hozzá még az informátor.

A pénz boldogtalanná tesz

A három éve tartó kapcsolat akkor roppant meg először, amikor idén januárban Ford ex-feleségének 90 millió dollárt ítélt meg a bíróság a válás kimondásakor. Ez az összeg nem küldi ugyan padlóra Harrison Fordot, de valószínűleg érzékenyen érintette: állítólag ennek tudható be, hogy pár nappal később két ismeretlen nő társaságában látták mulatozni egy mexikói tequila-bárban.

Vajon esküvői ruhát vett?

Úgy tűnik, a színésznő most észbekapott, és szeretné eloszlatni az elmúlt napok pletykáit: pár napja már menyasszonyi ruhák nézegetésével tölti az időt. Beverly Hills egyik legtrendibb üzletéből, a Maxfields-ből - ami esküvői ruha-választékáról híres - pedig két nagy fekete bevásárlótáskával látták távozni.

15%
4990 Ft
4242 Ft
15%
4299 Ft
3655 Ft