horoszkóp

Győzike Schobert Norbert konkurense akar lenni

2006.07.03. 14:34
Gáspár Győző diétás ételekhez és italokhoz adja a nevét, ezzel szeretne betörni az élelmiszerpiacra.

Frankó Csávó

Gáspár Győző diétás ételekhez és italokhoz adja a nevét, ezzel szeretne betörni az élelmiszerpiacra. A Színes Bulvár Lapnak elmondta, hogy rengeteg zsírszegény és cukormentes terméket gyártanak majd. Például karácsonyra kalóriaszegény szaloncukrot, étolajat, kenyeret, teákat vagy üdítőket Még kávét is piacra dobnak Frankó Csávó néven. Egyelőre nincs arról információnk, hogy a kávé mitől lesz fogyókúrás, hiszen a kávé - legalábbis a fekete - köztudottan nem hizlal.

Győzike jelenleg külföldön nyaral családjával, mint oly’ sokszor máskor is, de még mielőtt elment, leadta a drótot a bulvárlapnak jövőbeli terveiről. Azt mondta nekik, hogy később ebből szeretne majd megélni, bizonyára vérszemet kapott Schobert Norbert csillogó hetes BMW-je láttán.

A termékeket most a családja teszteli, éppen a kolbászoknál és az alkoholmentes italoknál tartanak. Elárulta, hogy a túrórudijukat szereti a család a legjobban.

Fogyik háborúja

Győzike most nagyjából ugyanazt akarja véghezvinni, amit másik legnagyobb sztárunk, Schobert Norbert már rég kitalált, és valóra is váltott, amikor az Update-termékekkel elárasztotta a magyar piacot.

A Színes Bulvárnak Schobert elmondta, hogy nem lepődött meg Győzike üzleti tervein, mert a roma valóságsztár már régóta kergeti az ötletével. Schobert persze megint észnél volt, felajánlotta neki, hogy ha lefogyaszthatja a Norbi-módszerrel, akkor esetleg támogatja majd a Győzike-termékcsalád kialakítását. Ebbe a potyka Győzike nem ment bele, ehelyett gyomorgyűrűt tetetett be magának. Schobert szerint emiatt nem is lesznek hitelesek a termékei, mert a reklámarcuk nem is azok segítségével fogyott le, hanem művi úton. Norbert a bulvárlapnak kifakadt, hogy Győzike ezzel átveri a népet. Schobert azt is felajánlotta nekik, hogy Evelynnek segít lefogyni, hiszen ő annyira túlsúlyos, hogy kezdeti cukorbetegségben szenved.

Schobert Norbert elmondta a SzBL-nek, hogy Győzike három héttel ezelőtt megkereste, de ő, Schobert Norbert megmondta neki kerek perec, hogy a gyomorgyűrűje miatt nem segít neki. Azt állította, hogy Schoberntek egykori menedzserét is felkérte, hogy dolgozzon neki, Győzikének. Schobert nem fél attól, hogy Győzike termékei túl sikeresek lesznek majd, de szerinte inkább a showbiznisznél kéne maradnia, mert az az ő biznisze. Tegyük hozzá, ahhoz sem ért.