horoszkóp

Jane Fonda a plasztikai műtétek ellen tiltakozik

2006.03.26. 12:44
A 68 éves Jane Fonda egyszemélyes keresztes hadjáratot indított a plasztikai műtétek ellen, miután tavaly Vietnám és Irak ellen is tiltakozott egy sort. Mindez azért vicces, mert korábban plasztikai műtéten felvarratta könnyzacskóit, még korábban Észak-Vietnámban egy légvédelmi ágyún fotózkodott.

"Megpróbálom a szakmámban dolgozó többi nőt és a barátaimat is beszervezni" - mondta Jane Fonda legújabb küzdelme kapcsán egy interjúban, amit a brit ITV csatornának adott. "Nemet kell, hogy mondjanak a feltöltött ajkaknak és a ráncfelvarrásnak" - jegyezte meg a Daily Mail című lapnak.

Arcot akar adni az öregségnek

Jane Fonda
Jane Fonda
Ugyanakkor nem tagadta le, hogy korábban ő maga is mellinplantátumokat tetetett be és eltávolíttatta a könnyzacskóit: ezeket ma korábbi bűnöknek nevezi. Most azonban meg van győződve arról, hogy "valaki végre arcot kell, hogy adjon az öregségnek."

"Most épp keresztülutaztam Svédországon és Finnországon, és láttam az élettapasztalatot az arcokon - melyek teljesen valódiak voltak -, szemben Hollywooddal, ahol ma már mindenki tökéletesen ugyanúgy néz ki" - nyilatkozta Henry Fonda lánya az ITV-nek.

Tiltakozóművész növényi eredetű üzemanyaggal hajtott buszon

Jane Fonda amúgy vehemens tiltakozóművész: 2005-ben a harminc évvel korábbi vietnámi háború ellen kampányolt, majd az iraki háborút vette célba és növényi eredetű üzemanyaggal hajtott autóbuszon bejárta az Egyesült Államokat. Kora ellenére Jane Fonda kedveli az autóbuszos kirándulásokat: önéletrajzi könyvét is így reklámozta.

Hiba

A vietnami háború idején Jane Fonda egyébként elkövette azt a hibát, hogy hagyta magát lefényképezni Észak-Vietnamban egy légvédelmi ágyún, amiért sok bírálat érte és bocsánatot is kellett kérnie. Sokan ezért ma is gyűlölik a vietnámi veteránok közül, volt aki mérgében le is köpte.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft