Amennyiben ön Velvet-olvasó (márpedig szükségszerűen az, ha ezt olvassa), illusztris társaság tagjának mondhatja magát. A felhívásunkra érkezett temérdek fotó tanúsága szerint a Velvetet látogatók nem csak olvasnak a sztárokról, hanem alkalomadtán össze is futnak, sőt, fényképezkednek is velük. Galériánk hatalmas, és olyan celebek vannak benne, mint Colin Farrell, Michael Schumacher, Gwen Stefani vagy éppen Ákos vagy Márk.

Colin Farrell káromkodott, mert csak egyvalaki ismerte fel a gépen

"Colin Farrell-el készült ez a kép a dublini reptéren, egy járaton utaztunk Pestről Dublinba, ő épp valami szarajevói forgatásról jött haza. A gépen senki sem ismerte fel, csak én. Mikor leállítottam, mondta is, hogy you are the only motherfucker who recognized me on this plane. Úgy nézett ki, mint egy drogos csöves, már szinte a poggyászszalag mellett rágyújtott." - írja neve elhallgatását kérő olvasónk, akinek esete fényesen bizonyítja nemcsak azt, hogy sztárokkal bárki, bárhol összefuthat, hanem azt is, hogy nem mindegyik celeb veszi feltétlenül zaklatásnak, ha rajongói felismerik és közös fotót kérnek tőle. Mint látni fogják, Attis például még egy fotóalbummal is megajándékozta kedvencét, Stinget.

Munka közben sztárral

Persze mindenképpen könnyebb helyzetben vannak azok, akik celebes szakmában dolgoznak. Balázs például úgy elégíti ki Forma-1-szenvedélyét, hogy 2002. óta a Hungaroringen dolgozik. Küldött is nekünk annyi sztárról fotót, hogy mind bele se fért a galériába. Renátánál is valami hasonló kapcsolatot sejtünk, ő mindig koncerteken fut össze celebekkel, és ő is annyi fotót küldtött, hogy alig győztünk válogatni közülük, pl. Snoop Dogg még így is kimaradt a galériából.

Egy velvetolvasó + egy celeb - kattintson ide a galériáért!

Nemcsak a zenészek és színészek népszerűek

Rengeteg fotót kaptunk hazai és világsztár sportolókról is, közülük csak a leghíresebbeket tettük bele a galériába. Olvasóinknak sikerült már jattolni világbajnok pókeresekkel, sznúkeresekkel, üzletemberekkel, sztárfodrászokkal, sőt még a Kennedy-klán egy tagjával is - ezúton kérünk elnézést azoktól, akiknek a fényképe kiszorult a galériából. Hogy a paletta minél szélesebb legyen, beválogattuk azonban Székely Imre grafikus művész fotóját II. János Pál pápával. Köszönjük a remek fotókat valamennyi beküldőnek!

Colin Farrell? Az is valami?!

Úgy érzi, az a sztár, akivel ön fényképezkedett, híresebb, mint akik ebben a galériában láthatók? Talán a fénykép minősége olyan, amivel le tudná pipálni az eddigi jelentkezőket? Még nem késett le semmiről! A sztárral közös fotókat továbbra is várjuk, küldjék csak őket bátran emailcímünkre.