horoszkóp

Jamie Foxx öt nővel egy ágyban

2005.02.21. 16:33
Öt nővel volt egyszerre ágyban Jamie Foxx, de nem csináltak semmit, csak tévéztek. Az Oscar-díjra jelölt színész szerint egyébként a nők olyanok, mint az autók. Az ember hajtja pár évig, aztán lecseréli.

Jamie Foxx felfedte élete nagy titkát, ami mint utólag kiderült nem is volt olyan nagy. Mindenesetre egy interjúban sejtelmesen megjegyezte, hogy egy ízben öt nővel bújt ágyba egyszerre. Foxx egyébként szép évet zárhat, tavalyi teljesítményéért két Oscar-jelölést is kapott. A Ray című filmben Ray Charles alakjának megformálásáért a legjobb színésznek járó Oscar-ban reménykedhet, de ha ez nem jön össze, még mindig ott van a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díj, amire a Collateral - A halál záloga című film taxisofőr-alakításáért találták érdemesnek.

A nő, mint autó

"Egyszerre öt nő volt a legtöbb az ágyamban. De nem csináltunk semmit, csak tévéztünk. Semmi több, tényleg, valami jó kis műsort néztünk" - mondta Foxx, és állítólag komolyan is gondolta. Sőt ezek után még azt is bevallotta a The Sunnak, hogy a nőkkel valahogy mindig olyan volt a kapcsolata, mint az autókkal.

"Veszel egy vadi új Mercedest. Vezeted egy pár évig, aztán egyszer csak látsz egy másik modellt, egy újabbat, modernebbet, és azt gondolod, ez az! Ezt kéne kipróbálni" - magyarázta hasonlatát a színész. Később azonban finomított az elméletén, és úgy vallott, hogy egy új autó mindig nagy izgalom, de azért mindenki vágyik egy szép, régi, klasszikus autóra. "Mindenki szeretne rábukkanni egy '57-es Chevyre, vagy egy '67-es Corvette-re, amit aztán egész életében megtart. Így vagyok én is a nőkkel. A klasszikust keresem.

Énekelni is fog

Foxx nyilván klasszikusnak tartja Beyoncét is mert már egy jó ideje győzködi, hogy énekeljen vele lemezre egy duettet. A Ray című film sztárja ugyanis hamarosan megjelenteti első szólóalbumát, amihez a Destiny's Child énekesnőjétől vár segítséget. "Nagyszerű lenne, ha meg tudnám győzni Beyoncét. Nagyon jó hangja van!" - nyilatkozta Foxx.