Britney Spears mégsem megy férjhez

2004.08.18. 15:34
Britney Spears fülig szerelmes lett a jóképű Kevin Federline-be, akinek barátnője éppen gyereket várt a táncos férfitól. Spears ennek ellenére méregdrága jeggyűrűvel kérte meg a kezét szíve választottjának, és azóta mindenhol együtt jelentek meg. Most úgy tűnik, a kapcsolat zátonyra futott.
Britney egyik barátnője elmondta a sajtónak, hogy az énekesnő egy veszekedés miatt visszatáncol a szexi táncosfiúval, Kevin Federline-nel tervezett esküvője elől. A páros november 20-án, egy extravagáns lakodalommal kelt volna egybe, írja az Ananova.

Kiborult a bili

Nézze meg, milyen jól néz ki Kevin!
A 22 éves popsztárt a barátnő állítása szerint anyukájának és testvérének kellett elráncigálnia a 26 éves Kevin mellől, miután Britney új parfümreklámjának forgatásán csúnyán kiosztották egymást. Az ominózus eset alkalmával Britney megmondta Federline-nek, hogy mégsem fog hozzámenni, az eljegyzésük már csak történelem. "A veszekedés úgy jött, mint derült égből a villámcsapás" - meséli az árulkodós barátnő.

"Az egyik percben mindketten széles mosollyal az ajkukon beszélgettek, aztán hirtelen kitört belőlük az üvöltözés. Szerintem egy házasságot nem lehet ilyen alapokra építeni" - vélekedett az informátor. "Britney vadul ordibált szerelmével, ezzel igazán kínos helyzetbe hozva a jelenlévőket, köztük Spears anyukáját is. Csak akkor fejezte be az üvöltözést, amikor a bátyja, Lynne és anyukája közös erőkkel közbeavatkoztak, és lenyugtatták Britney-t."

A szakítás elég komolynak tűnik, hisz a hírek szerint Britney még aznap elköltözött közös otthonukból, holmijait bátyja és édesanyja segítségével hozta el a lakásból.

A monogámia kora lejárt

Szabad préda!
Az ifjú jegyesek néhány hónappal ezelőtt kezdtek rendszeresen találkozni, azt követően, hogy Spears januárban Las Vegasban megesküdött gyermekkori barátjával, Jason Alexanderral, de a házasságot napokon belül felbontották. Federline szerepelt a You Got Served című filmben és fellépett táncosként az énekes Justin Timberlake, Spears korábbi barátjának műsoraiban. Korábban Shar Jackson televíziós színésznővel járt, akitől most két éves kislánya született, és aki júliusban újabb gyermeket szült az addigra már Britney-vel járó Kevinnek.