Az Artegero kiadó vezetője VV Frenki aláírással kapott egy szinopszist, és azt hitte, ez csak vicc. Pedig az egykori szereplő tényleg könyvírással szeretné többek közt korrigálni a róla kialakult képet, miszerint ő egy szexista, nőverő agresszor. Íme Leo műbalhéja és a verekedés igaz története.

"Tavaly októberben együtt nyaraltunk Egyiptomban Frenkivel, és egyszer csak azt mondta: Te Ica, írjunk már egy könyvet" - mondta Frenki könyvének bemutatóján Való Világ-beli játékostársa, Ágica.

Vetkőzés-lemezkiadás-könyvírás

Ennyi bőven elég lehet ahhoz, hogy egy volt valóságshowhős konzerválja magát még egy kis ideig az ismertségben, ha már arra nem vállalkozik, hogy kitörjön a vetkőzés-lemezkiadás-könyvírás pályafutás háromszögéből. Ezzel az indoklásunkkal azonban Frenki, vagyis Jámbrik Ferenc nem elégedett meg, a Velvetnek azt állította, épp a felszínesség ellen küzd az Elmondom a frankót című könyvével.

Tekintse meg képeinket!
"A Való Világ szerkesztői úgy válogattak ki bennünket, hogy mindannyian egy meghatározott karakter képviseljük. Én lettem a szexista, nőgyalázó ember. Amikor kijöttem a villából és visszanéztem magam a felvételeken, néha úgy éreztem, a levegőbe köpök és alá állok. Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor emeltem kezet nőre. Kétszer, mind a kétszer Szilvire" - mondta Jámbrik Ferenc. "Az egyik célom éppen az volt a könyvvel, hogy bemutassam, egy magamfajta türelmes emberből, akinek tripla csavart acélsodronyból vannak az idegei: hogyan jött ki az állat" - folytatta Frenki a nőverésre utalva.

Valóban megírta, hogy megismerkedésük idején Szilvi Olaszországban táncolt egy úgynevezett table dance bárban, és egy alkalommal utána utazott. "Pechemre pont akkor értem oda, amikor az én kedvesem anyaszült meztelenül riszálta magát valami fazonnak egy privát boxban" - írta könyvében Frenki, akinek állításai közt nem ez a legdurvább, amivel végső soron a nyilvánosság előtt igazolni szeretné a kapcsolat válságát. Meglepő viszont, hogy nem küldte el Szilvinek a személyére vonatkozó részeket, holott a magánélet elvileg sérthetetlen, ugyanakkor árucikk a valóságshowkban.

Szilvi perre viheti, Leo leütheti

"Helyesen cselekedtem. Csak azt írtam le róla, ami az igazság. Egyébként meg nem vagyunk beszélő viszonyban. Felkészültem arra, hogy Szilvi esetleg peres útra viszi a dolgot, akkor viszont én is visszavágok azokkal a bulvárcikkekkel, amelyekben ő nyilatkozta le a kettőnk intim viszonyát" - védekezett Jámbrik Ferenc. Szilvi nem jelent meg a könyvbemutatón, ott volt viszont a villalakótárs Leo, akinek szintén más elképzelései vannak arról a bizonyos igazságról.

"Ha már megemlítettél, miért nem a teljes történetet írtad meg arról az ellenkampányról, amit Segallal és Indiánnal folytattatok ellenem?" - kérdezte nyilvánosan Leo Frenkitől, aki erre lényegében ennyit válaszolt: mert az benne volt a bulvársajtóban. Az akkori vitát nem tartjuk érdemesnek részletezni, ez a felvetés viszont kirobbantott egy veszekedést a két fiú között. Ágica moderálta a vitát, aki egyébként Ganxsta Zolee helyett vállalta a műsorvezető szerepét, mert a rapper végigaludta ezt az eseményt. Cikkírónk mindenestre gratulált az RTL Klub Sztárboxát népszerűsítő performanszhoz.

Reklám, és Andi távol

A Velvet úgy tippelt, megrendezett műbalhé volt az összeszólalkozás, Frenki azonban tiltakozott. "A Sztárboxban majd Leóval szállok ringbe, de ez nem egy megrendezett jelenet volt, Leo magától akadt ki. De a meccsen legalább forrnak majd az indulatok. A negatív reklám is reklám" - magyarázta lapunknak Frenki az eset után, mintegy megerősítve Leo és Szilvi véleményét, hogy a botránykeltőnek szánt könyv kiadásának oka a pénzszerzés.

Klikk a képre!
"Ugyan már, aki Magyarországon él, tudja, hogy ebből nem lehet meggazdagodni. Egyszerűen van egy honlapom, ahol a visszajelzések azt mutatták, igény van még rám, ezért írtam meg az életemnek azt a részét" - mondta Frenki, aki szinopszisával nyolc kiadót keresett meg. "VV Frenki aláírással kaptunk egy kéziratot. Először azt hittük, valamelyik barátunk viccelődik. De végül kiderült, Frenki tényleg könyvet akart írni" - tette hozzá Freund Judit, az Arterego egyik tulajdonosa. Egyébként ez a cég adta ki korábban Leo 152 nap társas magány című könyvét is.

"Köszönettel tartozom Andinak, a páromnak, amiért tolerálta a múltamat, és elviselte, hogy újból feltárom" - mondta Frenki a Fresh énekesnőjére utalva. Andi amúgy edzésére hivatkozva maradt távol a bemutatóról. Minden bizonnyal elhatárolódott a könyvtől.