A hétvégén súlyos motorbalesetet szenvedett a ValóVilág Frenkije. Lépét már kivették, de emlékezetkiesése miatt továbbra is aggódik családja és szerelme, Villányi 'Fresh' Andi.

Vasárnap délután indult motorozni a valóságshow fenegyereke sógorával. A Színes Bulvár Lap beszámolója szerint Jámbrik 'Frenki' Ferenc kölcsönadta Andi öccsének a gerincvédőjét, ami feltehetően megmentette a fiú életét.

A Fresh énekesnője a napilapnak elmondta, ebédre várták haza a fiúkat, ám hiába. A rendőrségtől tudták meg, hogy motorbalesetet szenvedtek, belerohantak egy szabálytalanul eléjük kanyarodó járműbe. Frenkinek súlyos agyrázkódása van, Andi elmondása szerint a fiú azt képzelte már három napja kórházban van, és nem jutott eszébe a kutyájuk neve se, ez a valódi aggódás oka.

Amnézia és törések

Jámbrik 'Frenki' Ferenc

Az orvosok ugyanis azt mondják, ha néhány napon belül nem tér vissza Frenki emlékezete, akkor tényleg nagy baj van. A fiúnak a baleset során, eltört a bal könyöke, meg néhány csigolyája és megrepedt a lépe, amit ki kellett venni.

Miután az életmentő műtétet végrehajtották, Andi, és az orvosok is azt hitték, most már minden a legnagyobb rendben van, ezért is ijedtek meg, hogy miután Frenki magához tért nem emlékezett egy csomó dologra. "Három napja ülök az ágya mellett, de néha még ezt is elfelejti" - mondta Andi a Blikknek kétségbeesve. Jámbrik Ferenc még anyósa és kutyája nevére sem emlékszik.

A balesetben amúgy a valósághős vétlen, mivel féktávon belül szabálytalanul kanyarodott ki elé egy Volkswagen, így szemtanúk szerint az ütközés elkerülhetetlen volt. A fiú nem fogyasztott alkoholt és a megengedett sebességkorlátozást sem lépte túl, legalábbis az előzetes vizsgálatok alapján.

Életmentő gerincvédő

Andi öccse sem emlékszik pontosan a történtekre, csak annyira, hogy kikanyarodott eléjük egy autó, és Frenki hirtelen fékezett. Az ő élete is csak egy hajszálon múlt, a négy centis gerincvédő öv ugyanis ripityára tört. A huszonnégy éves Laci sem úszta meg épp bőrrel, karja szilánkosra tört.

Andi szinte minden percét szerelme mellett tölti, csak akkor hagyja magára, ha valami halaszthatatlan dolga van. A fiatalok amúgy három hét múlva indultak volna nyaralni, de most sajnos kénytelenek voltak lemondani az utat.

Az esküvővel még várnak

Bár már felvetődött, hogy Frenki és Andi összeházasodnak, a pár egyelőre vár a nagy nappal, mivel szerintük ez a dolog egy életre szól, és nem szabad elkapkodni. Véleményük szerint szüleik házassága jó példa arra, hogy vannak még működő házasságok, csak meg kell ismerniük egymást.