horoszkóp

Fábry üdvöskéje lemelegezte Friderikuszt és Mestert

2008.11.12. 10:45
Kapcsolódók (1)
Mester Tamás és Friderikusz Sándor szexuális beállítottságára utalt legutóbbi az Esti Showderben Somogyi András. A humorista később kijelentette, hogy mindent úgy kell érteni, ahogyan elmondta - szerinte nyílt titok a két Megasztár zsűritag melegsége, az esetet pedig mindkét fél tekintse jó reklámnak.

Fábry Sándor felfedezettje legutóbb kényes témát érintett a Showder Klubban. Somogyi András félreérthetetlen célzást tett Friderikusz Sándor és Mester Tamás szexuális beállítottságára. "Egymás mellett ül Mester és Friderikusz, hát elég forró lehet a hangulat" - fejtegette az esti műsorban.

A humorista szerint bármivel szabad viccelni, így a melegekkel is. Somogyi a Napi Ásznak azt is kifejtette, hogy sok olyan meleg barátja van, akik cseppet sem kapják fel a vizet azon, ha elsüt egy-egy poént a homoszexuális kapcsolatokról. Nem is érzi, hogy túlzásba vitte volna viccelődést.

"Szerintem teljesen egyértelmű, amit mondtam, de azért kifejtem: utaltam arra, amit sokan tudni vélnek, így a szexuális beállítottságuk nyílt titok - magyarázta a lapnak, majd hozzátette, hogy nagyon reméli, hogy emiatt nem lesz pereskedés. "Tekintsék reklámnak, hogy megemlítettem őket! A felvételen Terry Blacken is viccelődtem, de úgy tűnik, az a poén már a szerkesztőknek is sok volt, mert végül kivágták."

A történteket a Napi Ásznak Mester Tamás nem kívánta kommentálni, Friderikusz Sándort pedig nem sikerült elérni. Friderikusz Sándor szexuális beállítottságának emlegetése az 1990-es évek elején óriási botrányt kavart. Akkor Kern András rosszul öltözött buzinak nevezte az MTV-n élő adásban az akkor showmanként tevékenykedő Friderikuszt.