horoszkóp

VV Sziszi milliárdos spanyol öreguraknak táncol

2006.01.03. 11:07
A Való Világból Szisziként ismert Fekete Szilvia egy spanyol szórakozóhelyen találta meg álmai munkahelyét, ahol estéről estére milliárdosoknak táncol. A táncosnőt ajándékokkal halmozzák el, és egy vendége lakást és kocsit is ajánlott a reménybeli szolgálataiért cserébe.

Sziszi saját bevallása szerint révbe ért és elégedett az életével. A Való Világ egykori szereplőjét a Blikk abból az alkalomból szólaltatta meg, hogy nemrég érkezett haza munkahelyéről, egy spanyolországi klubból, ahol revütáncosként dolgozik.

Aranyrög és kosár

Fekete Szilvia a lapnak arról beszélt, nagy szerencséje volt, mert odakint véletlenül magyar főnököt kapott, aki emlékezett a villabeli szereplésére. Ennek köszönhetően Marbellán található munkahelyén úgy bánnak vele, mint egy "aranyröggel".

A táncosnő elmondta, esténként egy színvonalas erotikus műsorban lép fel csillogó ruhában. Úgy látja, a szórakozóhelyre milliárdosok járnak, akik udvarolnak neki gyakran, és mindenáron le akarnak vele feküdni. Fekete leszögezte, hogy természetesen ki szokta kosarazni az urakat, noha egyikük lakást és autót is felajánlott neki a szolgálataiért cserébe.

Van tengerparti lakása

Arról ugyanakkor szívesen mesélt a lapnak, hogy tengerparti lakásában halomban állnak az ajándékok, az eddigi 26 karácsonyát egybevetve még sosem kapott ennyi ajándékot, mint az utóbbi időben. Fekete Szilvia elmondta, úgy érzi, megtalálta a számításait odakint, és mivel épp a fekete hajú, mediterrán külsejű férfiakat kedveli, örülne, ha Spanyolországban találná meg az igazit.

Fekete Szilviát táncosnőként ismerték meg a Való Világ második szériáját nyomon követő nézők. A műsor szereplője jóval a VV vége után saját tánciskolát nyitott, ahol diszkótánctól kezdve a latin táncokig több műfajt is tanítani kezdett.