horoszkóp

Edward Furlong homárokat mentett

2004.09.20. 12:48
A 2. Terminator-filmben John Connor szerepében ismertté vált Edward Furlong érett férfivá cseperedett, de világjobbító tervek helyett megelégszik ártatlan homárok megmentésével.
A 27 éves Edward Furlongot szerda éjjel tartóztatta le az észak-kentucky-i rendőrség, mivel "alkoholos befolyásoltság hatása alatt rendbontást követett el nyilvános helyen". A színész másfél órát még a Boone megyei börtönben is ült, mielőtt szabadon engedték, és mindezt azért, mert homárokat akart kiszabadítani.

Homárfelszabadítók

Edward Furlong
Fotó: Patrick McMullan-FWD
Az elkötelezett állatvédő - és egyébként vegetariánus - Furlongot azért tartóztatták le, mert egy áruházban pár barátja segítségével elkezdték kipakolni a rákokat tartalmazó üvegtartályt. A színész és ismerősei eközben azt hangoztatták: szabadon kell engedni az étkezési célra szánt állatokat, és amikor tettüket a bolt vezetősége kifogásolni próbálta, még velük is vitába keveredtek. A beszámolók szerint Furlong meglehetősen bizonytalanul állt a lábán, és erős alkoholszag lengte körül. A boltosok ezután kihívták a rendőrséget, akik végül meggátolták az elkötelezett színészt az állati jogok további védelmezésében.

A rendbontás ügyében október elsején, a Boone megyei bíróságon teszik meg a vádemelést. Furlong épp Jimmy és Judy címmel forgat filmet a közelben, és a börtönből is rendezője, Jon Schroder közbenjárására szabadult ki, aki letette érte az óvadékot.