horoszkóp

A magyar szépségkirálynő lett a második legsportosabb

2007.11.17. 12:49
Második lett a Miss World Sport Bajnokságon a magyar szépségkirálynő, Bodri Krisztina a Kínában állomásozó szépségkirálynőknek rendezett sportversenyen. Úszásban ő lett a legjobb, és csak amerika győzte le.

Nem unatkozik Bodri Krisztina Kínában, a november 14-én megrendezett Miss World Sport Bajnokságon a 140 lány közül bejutott a legjobb 10 közé és ott második lett. Magyar lány ilyen magas helyezést még nem ért el a verseny eddigi történetében.

Úszásban mindenkit odavert

Klikk!

Krisztina úszásban egy egész medence hosszal mindenkit maga mögé utasított, a futásban is nagyon jól teljesített, ott az amerikai lány után a második lett. A döntés végül az amerikai lányra esett, a magyar szépségkirálynő honi sajtósai szerint azért, mert a csapatversenyben, ahol véletlenszerűen sorsolták ki a csapatok összetételét, Krisztina csapata a második lett.

Az igazi izgalmak még csak most jönnek

Az izgalmaknak még persze nincs vége, hiszen a Talanet Show legjobb 15 lánya között is ott van a szépségkirálynőnk.

Krisztina egyébként nagyon népszerű Kínában, az ázsiai sajtó "Porcelán arcként" emlegeti és a kínai lány után a legtöbbször ő szerepel a helyi sajtóban. Jól is érzi magát a helyszínen.