Egyelőre mégsem indul be Csonka András FÜTYI Klubja, amely a társkeresés nehézségeit hivatott megoldani. A Független Tyúkok, Igyekezzetek! egylet tiszteletbeli elnöke azonban májusban megújította weboldalát, ahol már várja azok jelentkezését és ötleteit, akik részt szeretnének venni a programban.
Csak ősszel kezdi meg működését Csonka András társkereső FÜTYI klubja. A színész szerint ugyanis a nyarat hasznosabb lenne inkább adatgyűjtéssel, és az ötlet közös kidolgozásával tölteni, ahelyett, hogy rögtönzött randikat hozzon össze a szingliknek. "Az új weboldalamon már most lehet jelentkezni a klubba, de a FÜTYI ténylegesen csak szeptember környékén indul be" - árulta el a Velvetnek a klub tiszteletbeli elnöke.

Mint arról a Velvet már korábban beszámolt, Csonka András évekkel ezelőtt barátnőivel - az akkor még szingli Korpás Dórával, Závodszky Noémivel, Ferenczi Orsolyával és Korpás Krisztinával - üldögélt kedvenc törzshelyükön, amikor eszükbe jutott, hogy egyedülállókként megalapíthatnák a Független Tyúkok, Igyekezzetek! egyletet. A kezdeményezés viccnek indult, azonban sokak érdeklődését felkeltette, így a színész nekilátott a klub szervezésének.

Együtt a FÜTYIért

Pici szerint a FÜTYI Klub akkor működne igazán jól, ha az érdeklődők bevonásával, közösen dolgoznák ki a társkeresési koncepciókat, és döntenének az alapító tagokról is. Ezért megújult weboldalán arra ösztökéli a szingliket, osszák meg vele a klubbal, illetve annak tevékenységével kapcsolatos gondolataikat. "Találjuk, ki együtt mi kell nekünk! Nem unalmas ötórai teákra gondolok, fejemben körvonalazódnak olyan programok, össznépi randevúk, ahol rövid idő alatt sok emberrel megismerkedhetsz, sok játék, sok zene, kellemes, hangulatos események. Írd meg véleményed!" - szól a felhívás Csonka hivatalos oldalán.

Összefogás és persze szinglik

Csonka András szerint a klub tevékenysége sokak számára lehet fontos, hiszen "akármerre nézünk a világban, megoldatlan, vagy félbe maradt magánéletekkel találkozunk, egyre kétségbeesettebb kapkodással, hogy megtaláljuk a társunkat, vagy legalább egy partnert, aki kellemes társaságot jelenthet számunkra". A dolgok persze nem oldódnak meg maguktól, vallja a színész: "Tennünk is kell valamit a boldogságért. Össze kell fognunk, meg kell találnunk egymást!"

Nem csak randik, nem csak Pesten

Az ismert tévés személyiség FÜTYI-beli munkáját a tervek szerint egy pszichológus és egy stylist is segíteni fogja: így a szinglik nem csak ismerkedhetnek, de az egészséges életmóddal, életvezetéssel és divattal kapcsolatos kérdésekre is választ kaphatnak majd értő szakemberektől. Egyébként nem kizárt, hogy a budapesti székhelyű klub később terjeszkedni fog, és a FÜTYI-nek több magyar városban is lesz képviselete.