Tóth Gabi bugyivillantással köszönte meg a nézőknek, hogy őt küldték bátorságpróbára. Az énekesnő egy erotikusnak szánt tánc közben tolta le nadrágját, ahol tisztán látható a fekete alsóneműje. Tóth Gabi apja szerint ez belefér, tulajdonképpen semmi Benkő Dániel farkához képest.

A tegnapi Celeb vagyok, ments ki innen esti adásában, a játékosok szórakoztatták egymást. Tóth Gabi erotikusnak mondott tánccal és énekkel kedveskedett fajtársainak, aminek a végén még a nadrágját is lerántotta és a kamera felé fordította a fenekét.

Tóth Gabi édesapja elmondta a Velvetnek, hogy szerinte ez teljesen belefér lánya stílusába. „Gabinak az volt a feladata, hogy egy cipőnek mutasson be erotikus táncot. Ő egy nagyon vagány lány, de ez nem volt olyan mértékű magamutogatás, hogy azon bárki is megbotránkozzon. Ha Benkőnek a meztelenkedésén nem botránkoztak meg az emberek, akkor miért pont most tennék? Egyébként a fürdésnél, a vízesés alatt sokkal több látszott mindenkiből, mint most Gabiból. Ott villantak tangák is.”

A műsor szereplőinek nincs más lehetőségük a tisztálkodásra, csak a folyó. Itt fürdenek, és annak is tanúi lehettünk már, amint a lányok éppen bikinivonalat borotválnak maguknak. Tóth Gabi villantása azután történt, miután az énekesnő visszament a táborba a bátorságpróba után, ahol megmarta egy kígyó.

Ugyanis első alkalommal a nézők is Tóth Gabit küldték a megmérettetésre, aki Zimány Lindát választotta bajtársnak. A két lány feladata az volt, hogy csúszómászókkal teli gömbök aljáról vegyék ki a csillagokat, amikért ételt kapnak. Az egyik gömbbe belenyúlva Tóth Gabi kisujját megmarta egy kígyó, de szerencsére a játékban szereplő állatok mérgét eltávolították, ezért az énekesnőnek komoly baja nem lehet.