horoszkóp

Gálvölgyit bosszantják a beszólogatók

2006.01.18. 10:48
Gálvölgyi Jánost olykor kétségek gyötrik előadások előtt, előadások után pedig magába zuhan, nem kedveli az áruházi sorokat, így örül, hogy felesége megkíméli a bevásárlástól. A színművész bosszúságainak lajstroma.

Gálvölgyi János úgy érzi, hogy ismert színészként több elvárásnak kell megfelelnie, mintha senki sem ismerné, nyilatkozta a Színes Bulvár Lapnak. A színművész-megmondóembert olykor kétségek gyötrik előadások előtt, hogy teljesíteni tudja-e a rá váró feladatot, de többnyire legyőzi ezeket a kételyeket.

Magába zuhan olykor

Mint mondta, néhányszor a premierek után magába zuhan, ilyenkor úgy érzi, üresség veszi körül, a depresszió határára ér. A kellemetlen lelkiállapotból általában úgy húzza ki magát, hogy arra gondol: gyerekkora óta erre a foglalkozásra vágyott.

Mint mondja, felesége Gács Judit színésznő szerencsére megkíméli a hivatalos ügyek intézésétől, ami azért is jó, mert a színművész általában már attól is kiakad, ha meglát maga előtt egy hosszú áruházi sort.

Nem szereti a kulturálatlan közlekedést

Gálvölgyi mindennapi bosszúságai sorába tartoznak még a dzsippel pofátlanul közlekedők is, valamint az, ha a rokkantaknak fenntartott parkolókat foglalják el egészséges autósok. Azokat sem szívleli különösebben, akik az utcán beszólogatnak neki.

Gálvölgyi János 38 éve van a pályán és reméli, még jó pár év elröppen felette.