Fekete László: Fogd be a szád, oszt egyél!

2008.08.22. 10:52
Fekete László egész hetes elégedetlenkedése eddig minden este kellemetlen helyzeteket szült a Hal a tortán-ban. Nem volt ez másképp Molnár Anikó és Ganxsta „Döglégy” Zolee vacsoráján sem, amikor a kibelezett csirkék és a kellemetlen beszólások is magasan repkedtek.

Senki nem gondolta volna az előző Hal a tortán évadban, hogy Ganxsta Zolee-nak bármi köze is lenne a főzéshez. Az általa készített szusi azonban nagyon nagy sikert aratott, így mindenki belátta, hogy alaptalanok voltak a feltételezések. Most spanyolos ízek kerültek a terítékre.

A menü andalúz levessel, azaz a spanyolok specialitásával, hideg paradicsomlevessel kezdődött, majd mézes-chillis csirkeszárny-nyal kedveskedett Döglégy a vendégeinek. A desszert Katalán krém névre hallgatott. Fekete László – mint eddig minden nap – most is elégedetlenkedett, mondván, ő nem eszik sem levest, sem csirkeszárnyat. Szandi és Kovács Áron megpróbálták rábeszélni az erőművészt, hogy legalább kóstolja meg az ételeket, aki a válaszát Szandinak címezte: „Inkább fogd be a szád, oszt egyél!” Érthető módon Szandi kikérte magának ezt a hangnemet.

Érdekes, hogy mikor kedden Fekete a házigazda szerepébe bújt, bemutatta a reggelijét, és láss csodát, három grillcsirke foglalt helyet a tányérjában. Molnár Anikó direkt neki csinált grillcsirkét, de nem evett belőle egy falatot sem. Kovács Áron szerint mindez azért történt, mert Fekete nem arra játszik, hogy megismerje vacsora-társait, hanem arra, hogy nyerjen.

Klikk!

Ganxsta Zolee szinte már fel volt készülve, hogy Fekete ismételten elégedetlenkedni fog, ezért elárulta a nézőknek, hogy inkább ruházná, mint etetné az erőművészt. A szabadszájúságáról elhíresült rapper szerint azonban ellensúlyozta Fekete folyamatos fikázását az, hogy legalább a zenélésnél jó fej volt. Ganxsta Zolee Szandinak elárulta a konyhában, hogy ha Fekete nem lenne ilyen nagy, akkor ráverne. Szandi ezen fölbuzdulva felajánlotta, hogy négyen együtt vágjanak be neki. Döglégy szerint azonban négyen is kevesen vannak az erőművészhez.

Természetesen a rapper vacsorájáról nem hiányozhattak az alkoholos üvegek. Ganxsta Zolee – a menühöz igazítva – Sangriát szolgált fel vendégeinek, akik külön örültek annak, hogy nem whiskyvel kínálja őket. Kovács Áron cukorbetegsége miatt soha nem ivott, ám most kipróbálta, milyen érzés, amikor a pia a fejbe száll.

Döglégy soha nem gondolta volna, hogy az énekesnővel ilyen jól kijönnek és ennyire felszabadultan tudnak együtt zenélni. Ganxsta már Szandinak azon a kijelentésén is eléggé megrökönyödött, amikor bejelentette, hogy ő minden este megiszik egy pohár hideg sört.

A vacsora befejeztével Ganxsta Zolee levitte vendégeit a zeneszobába, ahol a dobfelszerelése található. Szandi és Kovács Áron rögtön bele is csaptak a lecsóba, hiszen Kovács Áronról eddig senki nem tudta, de nagyon is jól forgatja a kezében a gitárt. Fekete Laci is kedvet kapott a zenéléshez, ezért a dobok elé ült. Ganxsta Zolee végül elárulta a tv-nézőknek, hogy nagyon büszke arra, hogy életében először ő tudta leitatni Kovács Áront.