horoszkóp

Ganxsta Zoli hallgat az autóbalesetéről

2007.02.02. 12:03
Ganxsta Zoli nem Győzike, így nem is beszél arról, hogy összetört egy autót. Szerinte amúgy is van elég hír körülötte. Most például az, hogy a Kartell egy lemeztrilógiával készül 2007-re.

"Nem vagyok én Győzike, nem kell mindenből hírt csinálni" - kommentálta a rapper a Blikk tegnapi hírét, amelyben autóbalesetét tárgyalták. Ganxsta Zolit hiába faggattuk a karambolról, amiben totálkárosra törte egy barátja autóját, és még kettő másikat. Arról viszont szívesen beszélt, hogy a Kartell most kezdte az idén megjelenő lemeztrilógia stúdiómunkáit.

"Azt az oldalamat ismerjék meg, amit én szeretnék mutatni. Ne arról írjanak, hogy otthon ülök kisgatyában, és a Népsportot olvasom, vagy összeverekszem a kutyáimmal. Van körülöttünk elég hír" - nyilatkozott Ganxsta, aki korábbi interjúnkban is arról beszélt, mennyire utálja, ha valaki erőszakosan akar ott lenni a médiában.

Pierrot ötlete volt

Ganxsta elmondta, hogy a Kartell "különleges trilógialemezt" készít: a 2007-ben megjelenő 3 kislemez, amely limitált példányszámban lesz kapható, egyenként 5 számot tartalmaz, zeneileg pedig visszatérnek a gyökerekhez: a metal-raphez, de a jazz felé is tesznek egy kitérőt. "Pierrot ajánlotta ezt a formát, amikor előadtam neki az új lemeztervet" - mesélte Döglégy, honnan a trilógia ötlete, ami szerinte abszolút nem arról szól, hogyan tudnának minél több pénzt lehúzni a vásárlókról. "Nem a lemezeladásból élünk, az halott Magyarországon. A koncertek fontosak, ezért kell az anyag, hogy legyen mit játszani" - mondta a rapper.

Jazz-rap, öltönyben-nyakkendőben

Az első album márciusban jön ki, Isten, család, sör címmel, nyáron a Gyökerek című lemez következik, végül ősszel egy feldolgozás-lemezt hoznak ki, amelyen jazzre hangszerelt Kartell-számokat adnak elő. S akinek még ennyi sem elég Ganxstáékból, az karácsonykor egy nagylemezt is beszerezhet, a trilógia összes számával. Extrákkal, persze.