horoszkóp

Ganxsta szellemi fogyatékosnak nevezte saját születendő kislányát

2007.03.31. 10:36
Ganxsta Zolee kétéves koráig nem akar foglalkozni leendő kislányával, hogy ne kelljen prüntyögnie. A még meg sem született babáról úgy vélekedik, hogy olyan, mint egy szellemi fogyatékos.

Szellemi fogyatékosnak tartja még meg sem született kislányát Ganxsta Zolee. A rapper leendő gyermeke a Zoé nevet kapja majd, édesapja viszont nem szeretne foglalkozni vele, amíg el nem éri a kétéves kort. Addig ugyanis legfeljebb gügyögni lehetne vele. Ganxsta ezt nem szeretné - írja a Blikk.

Nem beszél, gondozza az anyja

"Nem tud beszélni, prüntyögni én nem fogok neki, olyan lesz, mint egy szellemi fogyatékos - előlegezte meg a kis Ganxsta jellemzését a zenész. A rapper ilyen szörnyűséges körülmények között nem is szeretne foglalkozni a kicsivel, rábízza az anyjára.

Ezalatt nem is kíván változtatni életvitelén, ami nagyvonalakban abból áll, hetente ötször biztosan hajnali ötkor tér haza a bulizásból. Hiába kérte a felesége, hogy legyen otthon többet, ha megszületik Zoé, Zolee nem merte megígérni.

Bulizna a lányával

Ahhoz viszont továbbra is tartja magát, hogy nem akarja mutogatni az asszonyt a médiában, mert szerinte párja nem közszereplő.

Ganxstát kicsit bánthatja, hogy kisleány lesz a baba, épp ezért évekkel később újra próbálkoznak, hátha akkor fiú sikeredik. A rapper látja a kislány jövőjét: együtt járnak majd bulizni, és félteni fogja az olyan alakoktól, amilyen ő maga.