horoszkóp

Garas Dezsőt kórházba vitték

2006.12.23. 12:04
Garas Dezső egy budai kávézóban lett rosszul pénteken, ahonnan a mentők vitték el. A színművész hosszú ideje vesebántalmakkal küzd, ennek ellenére folyamatosan vállalt munkákat. Úgy tudni, most egy dialízisközpontban kezelik.

Garas Dezső váratlanul rosszul lett egy kávézóban péntek délután, és kórházba kellett szállítani, írja a Színes Bulvár Lap. A lapot egy olvasó értesítette arról, hogy a színművész a feleségével kávézott egy budai kávézóban, amikor hirtelen elsápadt, és rosszul lett.

A mentők vitték el

Az olvasó szerint Garas Dezső állapota láthatóan komoly volt. Miután mentőt hívtak, a színész a mentősökre támaszkodva hagyta el a kávézót. A lap úgy tudja, Garas Dezsőt egy dialízisközpontba szállították a budai kávézóból, ahol jelenleg is kezelik.

A Kossuth-díjas színművész a lap információi szerint hosszú ideje vesebántalmakkal küzd, ennek ellenére folyamatosan vállal felkéréseket. Garas Dezső nyáron is dolgozott Sándor Pál Noé bárkája című filmjében, és jelenleg a Nemzeti Színházban szerepel a Tizenkét dühös ember című darabban, illetve a Mester és Margaritában.