horoszkóp

Részegen okozott halálos balesetet a Szökés sztárja

2007.02.01. 14:03
10 év börtönt is kaphat Lane Garrison, aki egy tinibuliban partizott, majd pár vodka és némi kokain elfogyasztása után kocsiba ült három tinédzserrel, majd balesetet szenvedett. A balesetben az egyik fiú meghalt, két lány pedig megsebesült. A sztár ügyvédje azzal védekezik, Garrison már hazafelé tartott, amikor a baleset történt.

Részeg volt és kokaint is fogyasztott Lane Garrison, amikor egy buli után autóba ült a 15-17 éves gyerekekkel, majd balesetet szenvedett. A karambolban a 17 éves fiú meghalt, a két lány pedig megsebesült. Az eset még decemberben történt, ám a Beverly Hills-i rendőrségen csak most jelentették be: a színész véréből a megengedett alkolholmennyiség kétszeresét mutatták ki.

Kocsiba ült, hogy piát hozzon

Garrison a buliba egy üveg vodkával érkezett, amit a tmz.com-nak nyilatkozó szemtanúk szerint a 15 éves partizókra locsolt. A résztvevők beszámolója szerint, Garrison 4 vagy 7 vodkát ivott meg egy óra alatt, majd amikor a buli lecsendesedett, kocsiba ült, hogy innivalót hozzon. Vele tartott a 17 éves Vahagn Setian és két 15 éves lány is, a baleset ekkor történt. A sérülteket a Cedars-Sinai klinikára szállították, a fiún azonban már nem tudtak segíteni.

Lane Garrison

Kiskorúak veszélyeztetése miatt is elítélhetik

A sztárt akár 10 év börtönbüntetésre is ítélhetik, mondta a Beverly Hills-i rendőrség főkapitánya. Garrison ellen kiskorúak veszélyeztetése, és halálos baleset okozása miatt is eljárást indítanak. A színész ügyvédje azzal védekezik, már hazafelé indultak a buliból, valamint azt állítja, védence csak egy vodkát ivott, mielőtt elindultak.