horoszkóp

Győzike biztosan válni akar

2007.10.22. 10:20
Győzike azt állítja válnak, mert már nem szereti Beát és mert van egy szeretője. Bea szerint nem válnak, mert ő ebbe nem egyezik bele és Győzikének nincs is szeretője. Becslések szerint a tét nem is csak a szeretet, hanem százmillió forint.

A válást sürgető Gáspár Győző kirohant felesége, Bea ellen, mondván, az asszony azért terrorizálja őt, mert eddig ő tojta neki az aranytojást, és most megijedt, hogy a jövőben ez nem így lesz. Győzike tudatta a Blikkel, hogy ők bizony mindenképpen elválnak, mert már ő már nem szereti hitvesét.

Százmillióra tippelt vagyon

Gáspárné erre úgy nyilatkozott a lapnak, hogy nemet fog mondani a bíróságon a válási szándékra. A Blikk 100 milliósra tippeli a vagyont, mely az aranytojást tojó Győzike és felesége viszonyának egyik alappillére.

A házaspár jelenleg egymásnak üzenget a sajtóban: míg Győzike szerint válnak, Bea asszony szerint ilyenről szó sincs. Míg Győzike állítja, hogy van egy Ildikó nevű szeretője, Bea asszony szerint ő csak férje fantáziájának a szüleménye.

A Gáspárok mindig gondoskodnak szeretteikről

Győzike a lapnak kiabálva jelezte, hogy Bea asszony azért nem akar válni, mert fél, hogy odalesz a jólét és mert szerelmes belé. Pedig Győzi, mint mondta, akkor is gondoskodna Beáról, ha ő már nem lenne az asszonya, mivel a Gáspárok nem felejtik el szeretteiket.

Bea asszonynak jóképű focista csapta a szelet

Bea asszonynak ugyan saját bevallása szerint nemrég egy jóképű focista csapta a szelet egy budapesti szórakozóhelyen, az asszony mégis nemet fog mondani a bíróságon a bírókérdésére.