horoszkóp

Gáspár Laci Győzikéékre mutogat

2006.08.04. 11:41
Gyõzi újrakezdõdõ mûsorát promózza, Gáspár Laci magyarázkodik. A két híresség most összeveszett, mert senki nem tudja, ki ütött elõször Bea szülinapján.

Bea asszony ismét egy évvel öregebb lett, és mint azt már megírtuk a roma buli nem csak hogy hangosra, de verekedõsre sikeredett. Mostanra persze a Blikkbõl kiderült: olyannyira igazi volt a csetepaté, hogy a maga Gáspár Laci robbantotta ki. Vagy fordítva.

Két dudás egy családban

Nagy nyomás nehezedik mostanában Gáspárékra, hiszen nem csak Gyõzinek szárnyal a karrierje, hanem unokatestvére, Gáspár Laci is az egekbe tör. Annál meglepõbb - és persze izgalmasabb, hogy a rokonok a boldog együttdolgozás helyett most inkább véresen összevesztek. Persze az is igaz, hogy ha nem vesznek össze, hogyan békülnek majd ki?

Gáspár Laci elmondása szerint kutyába se vette õt Gyõzikéék famíliája, még a Megasztár-dobogós apjának a temetésére se jöttek el. Bezzeg mikor a tehetségkutatóban feltûnt, azonnal felvették vele a kapcsolatot, és azóta elvileg jóban vannak.

Persze ahogy az már lenni szokott jó nagy a család, és egy része valóságos hadjáratot indított Gáspár Laci ellen; az õ szavaival ez egyfajta háború, amit a gazdag megyeriek vívnak, a szegény gyarmatiakkal. Így fordulhatott elõ, hogy már a Megasztrár alatt is volt egy része a családnak, aki meg akarta szurkálni szegény Gáspár Lacit. Az énekes ugyanezeket a gyanús alakokat vélte felfedezni Beának adott koncertje során, és hiába próbált elmenekülni utolérték támadói.

Gyõzi vs Laci

Bár Gáspár Laci elmondása szerint éppen Gyõzi mentette meg az életét azzal, hogy a támadók elé állt, a Romantic egykori frontembere szokásához híven ki van bukva a rokon viselkedésén, és azzal fenyegetõzik, hogy majd a Gyõzike Showban jól megmutatja, hogy is volt az, mivel a bunyót rögzítették a biztonsági kamerák.

Emellett Gyõzike azt is elárulta, hogy õ mindig mindenhova meghívta a Lacit, és hogy senki a családból nem utálja a megasztárt.