Gáspár Laci driftautóval indul a pornóparádéra

2007.09.03. 20:37
A Megasztáros Gáspár Laci nem csak énekelni szeret: imádja a tunningolt autókat. Első autóját is alkatrészről alkatrészre ő rakta össze, a újonnan beszerzett csodával azonban már versenyeken is indul.

Az énekes imádja a japán autókat és a driftversenyeket. Annyira, hogy vett is egy autót nemrég, amivel ilyen versenyeken fog indulni. "Még nincs teljesen kész, hátra van még egy pár dolog. Minden alkatrészt én szereztem be hozzá, már eléggé otthon vagyok a tuningtémában. Felvettem a kapcsolatot a driftszövetséggel is, megyek is gyakorolni, amint kész az autó" - mondta a Velvetnek. Mivel nemrég egy zárt parkolóban feltörték az autóját , az első dolga most az volt, hogy egy nagyon komoly riasztót szerzett be.

"Körülbelül két éve szerelmesedtem bele a raliba, később pedig a driftbe. Rengeteg videóm is van itthon." Azt is elárulta, hogy a Szegeden megrendezett bajnokságon világbajnok driftesek is elvitték őt egy pár körre. "Sokkal többre tartok egy utcai autót feltunningolva, mint azt, hogy ha valaki tele van pénzzel és csak úgy vesz egy Ferrarit." - közölte Gáspár Laci.

A megasztáros autója a hétvégi erotikaparádén is megjelenik, ugyanis a pornóseregszemlét együtt rendezik a tuningosok kiállításával, ahova Gáspár Lacit is várják.