horoszkóp

Gáspár Győző már nem bírja az újságírókat

2007.11.19. 11:03
A roma showman az állítja, ő csak anyósát és sógornőjét akarta megvédeni, amikor üldözőbe vette és megfenyegette a Bors két munkatársát. A lap Bea asszonyt is megkereste, aki azt állítja, ő tovább ment volna férjénél. A Blikk szerint a gyakori kirohanásokból arra lehet következtetni, hogy Győzike számára egyre terhesebb a hírnév.

Pár nappal ezelőtt a roma showman autójával üldözőbe vette, majd megfenyegette a Bors újságírónőjét és fotóriporterét, akik Bea asszony édesanyjával és testvérével szerettek volna beszélni. Győzike most azzal védekezik, hogy ő csak a rokonait próbálta megvédeni. Blikknek elmondta, hogy amíg róla, feleségéről és két lányukról, vagyis a műsor főszereplőiről van szó, addig szívesen együttműködnek, viszont a családjuk többi tagját megvédik a nyilvánosságtól.

A celeb szerint azután, hogy az ő családját, konkréten édesapját és fivérét már pellengérre állították, most felesége rokonai vannak a soron. „Most újabb áldozatot keresnek. Bea édesanyja egy egyszerű cigányasszony, akinek az élete senkire nem tartozik." Győzike ezután állítólag azt mondta, már bánja, hogy nem szúrta le a Bors munkatársait. „Vajon Gálvölgyi János vagy Détár Enikő édesanyját is felkeresték volna ilyen aljas módon? Ugye nem! Én ezt nem hagyom!” – tette hozzá.

Az incidens után a Bors megkereste Bea asszonyt is, hogy adjon magyarázatot férje viselkedésére, esetleg kérjen bocsánatot. A lap állítása szerint Gáspárné sokkal durvább dolgokat mondott, mint Győzike. „Én még mást is csináltam volna vele, nem csak megfenyegetem! Aki Nógrádba küldte az újságírónőtöket, haljon meg!” – olvasható Bea asszony véleménye a lap hasábjain. Szerinte a Bors munkatársa magának köszönheti a bajt. „Ha nem jött volna ide, nem állják el az útját, nem veszik el a táskáját, nem lesz megfenyegetve.”

Mivel a showman azt állította, hogy Bea édesanyjához mentőt kellett hívni, mert rosszul lett a hercehurca után, a Bors természetesen felkereste az illetékes mentőszolgálatot is, ahol azonban nem tudtak arról, hogy riasztották volna őket Nógrádmegyerre.

A Blikk szerint Gáspár Győző egyre többször borul ki, és kirohanásai már nem a szokásos színjáték részei. A lap a következő példákkal próbálja bizonyítani azt, hogy a showman egyre nehezebben birkózik meg a hírnévvel: először akkor "akadt ki", amikor Bea asszony kijelentette, hogy nem akar válni, ezután az volt a gond, hogy az APEH vagyonosodási vizsgálatot indított ellene, két hete a Blikk egyik munkatárásnak halálát kívánta egy cikk miatt, majd ezt követte a Bors újságírónőjével és fotósával történt összetűzés.