Gáspár Győző már nem akar lefogyni

2008.01.28. 13:20
A showman elismeri, hogy az utóbbi pár hónapban felszedett néhány kilót, de tagadja, hogy a súlyingadozás egy beültetett gyomorgyűrűnek köszönhető. A Budapest TV egyik műsorvezetője, Kiss Krisztina szerint pedig ugyanaz az orvos állítja be a kis segédeszközt Győzikének, mint neki.

A Blikk szerint Gáspár Győző tizenkét kilót szedett fel, és ismét gyomorgyűrűvel szeretne megszabadulni a súlyfeleslegétől. Az érintett celeb a Velvetnek elmondta, az utóbbi időben valóban meghízott egy kicsit, de nem akar semmiféle segédeszközhöz folyamodni, ugyanis nagyon jól érzi magát a bőrében. „Két évig sportoltam, két évig diétáztam, de nem érdekel az egész, már nem akarok lefogyni.”

A showman, aki korábban negyven kilótól szabadult meg egy év alatt, hozzátette, a hasplasztikán azonban továbbra is komolyan gondolkodik. ”Kétszer jártam a Péterfy Sándor utcai Kórházban, és Dr. Wágner Pállal is megegyeztem. Kelemen Annát is ő operálta. Másrészt, ha mégis lesz gyomorgyűrűm, jelezni fogom az országnak."

A lap a családi valóságshowban látottak alapján összeállította, hogy miből áll Gáspár Győző étrendje: többek között sonkás, baconos tojásrántott reggelizik, délben pedig szívesen fogyaszt pacalt, valamint marha- és szárnyashúsból készült ételeket. Győzike állítólag csak ez utóbbit látja szívesen tányérján, a többit nem enné meg. „Valóban gyakran járunk gyorséttermekbe, hiszen két gyermekem van” – tette hozzá.

A Blikk a cikket egy műtét utáni állapotról készült „látványtervvel” illusztrálta, melyet az orvosok bocsátottak a rendelkezésükre. Győzike szerint az ominózus fotót annak a fogyasztószernek a hirdetéséből vágták ki, amit az ő nevével és arcával reklámoznak.

A lap hasábjain megszólal a Budapest TV műsorvezetőnője, Kiss Krisztina is, akinek nyolc évvel ezelőtt ültették be a gyomorgyűrűt, és állítólag egy orvoshoz jár Gáspár Győzővel. „Nem ismerem őt, nem tudom, hogy kiről van szó. Arra kérem, hogy ne velem akarjon szerepelni a címlapon. Nyilván magának csinál marketinget” – kommentálta a celeb a hölgy mondanivalóját.

Gáspár Győző elmondta, ő is nyilatkozott volna az ügyben, de senki nem kereste meg a laptól. „Ha utolértek volna, nem hagytam volna, hogy ez a cikk lemenjen rólam. Köpni-nyelni nem tudtam, amikor megláttam a címlapot. Botrányhősnek és hülyének állítanak be, pedig nem vagyok ilyen” – nyilatkozta a Velvetnek a showman, aki állítólag már az ügyvédjét is értesítette.

A Blikk a cikkben azt is megemlíti, hogy tavasszal újra indul a Gáspár-família valóság showja az RTL Klub műsorán, ugyanis a családfő és a csatorna vezetősége mégis megállapodott a folytatásban. Gáspár Győző szerint ez sem igaz. „Egész évben visszafogtam magam. Nem szeretnék ismét hazugságokba keveredni” – tette hozzá.