horoszkóp

Gyanús alakok Gáspár Győző körül

2007.10.23. 12:31
Csúszik Gáspár Győző showjának folytatása. Az első részek forgatása után ugyanis kiderült, az egyik szereplőt körözi a rendőrség, és azóta el is kapták. Gáspár Győző csak annyit mondott: nem tagadja le a barátait.

Elcsúsztak a Győzike show-val az RTL Klubnál. A Velvet informciói szerint ugyanis a forgatás után derült ki, hogy egy, a felvételeken is szereplő férfi ellen hivatalos eljárás folyik. A férfit azóta őrizetbe vették, és a kereskedelmi csatornának kellemetlen lett volna, ha a férfi feltűnik műsorukban, ezért újra kellett vágni azt a részt, amelyikben feltűnik Gáspr Győző barátja.

„Magam is meglepődtem a híren, de nem ez a fontos. A barátaimat nem tagadom le és nem tagadhatom le. Szerintem a lelkiállapotom miatt nem tudtunk forgatni, amiatt és ahogy alakul az életünk mostanság. Várjuk azt a megkönnyebbülést Beával, hogy kimondják a válást." A körözött férfiről azonban semmit sem árult el Gáspár, pedig értesüléseink szerint éppen előzetesben pihen a közeli barát.

A saját showjába ismét belekezdő Gáspár Győző új stábtagokat is kapott a friss részekhez. „A fele elment a Nagy Fogyiba, a másik fele maradt csak velem." A családból többen is féltik a showmant, mert attól tartanak, hogy új barátai rossz útra terelik az amúgy sem szent életet élő családapát. „Úgy érezzük, hogy ennek a műsornak lesz a legnagyobb nézettsége, mert itt tényleg a meztelen a valóságot fogják látni a nézők. Rengeteg változott Győző, megkomolyodott és megtanult érezni. Ne felejtsük el, hogy mindezt Beának köszönheti" - hangsúlyozta Pepe Sándor, a család kertésze.

Gáspár Győző az új show körüli nehézségekről annyit árult el a Velvetnek, hogy már ott tart, hogy képtelen Beával egy légtérben tartózkodni, mert csak kerülgetik egymást és ha beszélnek is, az mindig veszekedésbe torkollik. „A szerződést sajnos nem tudjuk felbontani. Bea szerint szégyellnem kellene magam az új barátaim miatt, és azért is, hogy nem őket, hanem Ildikót választottam. Tudod mit? Ne kaparjon utánam, mert van új családom, és egyébként is azzal barátkozok, akivel akarok."

A krisztusi korba lépő Gáspár mély érzésű, megbízható embereknek írta le barátait, akik kiállnak mellette jóban-rosszban. „Annyi problémám van" - panaszkodott, majd hozzátette, hogy hetek óta kőkeményen fogyókúrázik, hogy ő lehessen Magyarország Don Juanja. "Ildikó pedig szereti a barátaimat és biztat is engem. És hogy kinek, milyen a múltja, nem érdekel" - zárta rövidre a beszélgetést az énekes.