Gáspár Győző szerint folytatódik a show és eszében sincs befejezni, mert ez a munkája. Virág eközben sok pénzt kért karácsonyra: beindult az ünnepek előtti Gáspár-lavina.

Gáspár Győzőéknél ugyanolyan a karácsony, mint bármely más családnál - derül ki a mai Borsból. Körbeülik az ünnepi asztalt, karácsonyfát állítanak és megajándékozzák egymást. Annyiban térnek el egy „hagyományos" családtól, hogy míg más óvodáskorú gyerekek pusztán játékokat kérnek, addig Gáspár Virág pénzt is akar látni a fa alatt. „Játékokat, dominót, labdát és gazdag pénzt szeretnék a Jézuskától" - foglalta össze az újságíró kérdésére kívánságait a család legkisebb tagja.

Bea asszony azt is megosztotta a lappal, hogy férje ezen az ünnepen nagyon segítőkész: egyedül díszíti fel a fenyőfát és segít megteríteni az ünnepi asztalt is. Ezzel párhuzamosan az is napvilágot látott, hogy a hat évadot megélt Győzike show is befejeződik. A Blikk információi szerint ismét Gáspárnak lett elege a showból és inkább más foglalkozást keresne magának. „Csodálatos évek voltak ezek, 94 epizódon követhették a tévénézők a Gáspár-család életét. Most azonban nincs tovább, hétfőn este utoljára láthatnak minket" - magyarázta főszereplő, aki immáron hatodszorra jelentette ezt be.

A Blikk szerint mintegy 178 millió forintot hozott a műsor a családi büdzsébe, de a szereplők szerint már nincs az a pénz, amiért bármelyikük is folytatná ezt a komédiát. Minderről megkérdeztük a művész urat is, aki tagadta a Velvetnek, hogy véget ér a show. „Olyan méregbe vagyok, nem mondtam ilyet. Semmi ilyet nem nyilatkoztam. Ez a munkám. Honnan veszik, hogy ennyit kerestem, ilyeneket én nem nyilatkozok. Ha az RTL Klub is akarja, miért ne menne tovább?" - akadt ki Salgótarján leghíresebb polgára a sajtóhíresztelésre. „A Blikknél állandóan, mindig hazudnak! Medveczkynél is ezt csinálták. Honnan szedték, hogy ennyi pénzt kaptunk?" - kérdezte ingerülten a családfő, aki valójában nem várt választ a kérdésére. Természetesen a Blikket is megkérdeztük az őket ért vádakról, de a lapnál nem kívántak nyilatkozni.

Show-történelem

Bajnokunkban először 2005 március 9-én merült fel, hogy véget vet áldásos tevékenységének az RTL Klubnál. "A lelkem bírná a második szériát, de elfáradtam. A kilenc hét alatt megedződtem. Megtanultam csöndben sírni és szenvedni" - nyilatkozta akkor még Romanticos Gáspár, aki azt is hozzátette, hogy nincs az a pénz, amiért folytatná a bohóckodást.

15 millió forintért azonban mégis vállalta, de decemberben a Fábry showban bejelentette, hogy vége, mert édesapja ezt tanácsolta neki. "Szeretnék pihenni, ez biztos, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz" - majd hozzátette, hogy több csatorna is megkereste őt a műsorral kapcsolatban. Addig is bababoltot szeretne nyitni, aminek a reklámarca kisebb lánya lenne. És megemlítette azt is, hogy minden pénzt, amit a műsorral keresett, megpróbál jól megforgatni. Felesége, Bea asszony pedig vállalkozó lesz. A már sokat emlegetett butikján kívül kozmetikai cikkekben is gondolkozik.

A rendkívül izgalmas vállalkozói szféra helyett inkább elkezdte forgatni a harmadik évadot, aminek az elején bejelentette, hogy rövidesen szabadságra megy, utána pedig politikusként akar érvényesülni, egyébként is hazaköltözik és vége a tévés szerepléseknek. 2006 novemberében már javában adásban volt a show, mikor elállt eredeti tervéitől, mert mindenhol ellenállásba ütközött. Ekkor végigszambázta a médiát azzal, hogy elgyepálták, aminek látható nyomai is voltak. Monokli a szem alatt, de ezen felül azt is állította, hogy a szíve is összetört, így nincs többé show.

2007 májusában mindenkivel szakított az énekes-politikus-vállalkozó-színész és bevallotta, hogy eddig egyedül a haknizást élvezte a sztárságban. "A reality nem teljesen én vagyok, de azt is meg kellett csinálni" - magyarázta a bizonyítványát Gáspár úr, aki később mégiscsak igent mondott a szeptemberben újra induló showra.