horoszkóp

Gáspár Győző adott tanácsokat Utasi Árpinak

2008.01.19. 09:30
Az Esti Frizbi forgatásán Gáspár Győző végre személyesen is találkozott egyik új kedvencével, Utasi Árpival, az RTL Klub tehetségkutató műsorának felfedezettjével. Gáspár Győző elmondta Utasinak, mire vigyázzon a körülötte lévő felhajtásban. A fontos dolgok sem maradtak el, tanácsot adott az ifjú győztesnek, milyenre készíttesse el a nyereményautóját.

Gáspár Győző az Esti Frizbi című műsor forgatásának egy pár perces szünetében futott össze Utasi Árpival, akinek borzasztóan megörült, mert mint ahogy a Velvetnek elmondta, nagy rajongója az ifjú mesemondónak.

A nagy egymásra találás után a befutott showman az ifjú tehetségnek súgott a fülébe néhány mondatot. Mint később megtudtuk, Gáspár Győző tanácsokat adott Utasi Árpinak.

Gáspár Győző a sztárság árnyoldalairól mesél. Klikk!

„Azt mondtam neki, hogy vigyázzon arra, hogy ő most az Árpika lett, mert nagyon sok barátja lesz, sokan odamennek majd hozzá, hogy látták. Nehogy kihasználják! Tudom magamról, hogy bekerültem a tévébe, ’oszt mi lett! Én hiszek abban, és remélem, hogy nem használják ki. Mondtam neki: Vigyázz magadra!” – mondta el Gáspár Győző a Velvetnek.

A csantavéri fiú sikere mögött Gáspár isteni beavatkozást sejt: „Megérdemelte azt, amit elért! Én nagyon örültem neki. Nem volt titok, hogy neki győznie kellett, az isten így akarta. Nem az ország akarta így, hanem a jóisten”.

Győző végül a sztársághoz elengedhetetlen stílus felé vezető útra is ellátta néhány jó tanáccsal Utasit. A nyeremény Fiat 500-as színkombinációjáról adott tippeket Árpinak: „Mondtam neki, hogy piros belsővel kérjen ezüstöt, mert imádom azt a modellt. És én nem veszek olyat, mert nagyon kicsike”.