horoszkóp

Gisele Bundchen kitárulkozott a Vanity Fairnek

bry
2009.03.31. 20:55
13 éves korában senki sem sejtette, ő lesz az egyik legsikeresebb modell, aki 150 millió dolláros vagyont halmoz fel. Gisele Bundchen februárban férjhez ment, és mint a lapnak készült vetkőzős sorozat mellé adott interjúban elárulta, sok gyereke közül egy biztosan örökbefogadott lesz.

Gisele Bundchent 13 éves korában osztálytársai csak Popeye barátnőjeként, Olive Oylként emlegették köszönhetően a közel 180 centiméteres magasságának. Akkor senki sem sejtette, ő lesz az egyik legsikeresebb modell, aki 150 millió dolláros vagyont halmoz fel. Bundchen jelenleg a legkeresettebb modell, a Forbes magazin szerint csak tavaly 35 milliót tett zsebre, számtalan magazin címlapján szerepelt, és jelenleg több mint 20 céget képvisel, többek között a Diort, a Versace-t és a Max Factort. A Vanity Fairben most képekkel bizonyítja, miért is ő a legkelendőbb.

Kattintson a Vanity Fair fotókért!

Egy új élet kezdete

A 28 éves brazil modell – ahogy a Vanity Fair írja – nemrég élete új szakaszába lépett, ugyanis február 29-én két év együttjárás után férjhez ment az amerikai focista Tom Bradyhez. A szertartást Bundchen egyszerű ceremóniának írja le: „Nem szeretem a partikat. Sokkal inkább preferálom az intimitást, csak a közeli hozzátartozókkal” - mondta az ifjú feleség. Arra a kérdésre, miért ilyen hirtelen kötötték össze az életüket, Bundchen annyit válaszolt: csupán formalitás volt, már régóta házasnak érzi magát. „Két éve vagyunk egy pár, együtt élünk. Az az elméletem, ha van egy társad, akkor tudj rá támaszkodni. Ha én gyenge vagyok, te erős lehetsz, ha én erős vagyok, te lehetsz gyenge. Ezért is hiszek a házasságban. Szeretni valakit, együtt fejlődni vele, megosztani vele az azonos értékeket, az azonos érzelmeket, az azonos hitet” - írta le a tökéletes házasság receptjét.

Brady mosolya a legkarizmatikusabb

A modell elmondása szerint a házasság már csak azért is természetes, mert Tom Brady az ő lelki társa. „Tiszta szíve van. Csak ez az egy számít, neki van a legtisztább szíve. Hálás vagyok, mert rengeteg szeretet van az életemben. Megtaláltam azt a személyt, akivel megoszthatom az életem. A megfelelő embert választottam” - mondta férjéről a modell, majd mesélt az első találkozásukról is. „Egy ismerősön keresztül ismertük meg egymást. Amikor megláttam, mosolygott, és azt gondoltam: ez a legszebb, és a legkarizmatikusabb mosoly, amit valaha is láttam. Leültünk és három órán keresztül beszélgettünk. Haza kellett menjek karácsonyra, de nem akartam. Ismered azt az érzést, amikor semmi sem elég? Azóta, mióta először találkoztunk, egy nap sem telt el úgy, hogy ne beszéltünk volna” - lelkendezett Gisele Bundchen, annak ellenére, hogy már kapcsolatuk legelején számos nehézséggel kellett szembenézniük.

Az exek sem tudták elrontani kapcsolatukat

Brady előtt Bundchen Leonardo DiCaprio barátnője volt. Ötéves kapcsolatuk cseppet sem volt zökkenőmentes, tele volt drámákkal, tartottak egy nyolc hónapos szünetet, majd kibékültek és megpróbálták újraépíteni kapcsolatukat. 2005-ben azonban végleg elváltak útjaik, ám DiCaprio nem tudott beletörődni a szakításba. A színész ugyanis nem tudta elhinni, hogy a modell csak azért dobta, mert nem volt képes elköteleződni. DiCaprio ezután állítólag többször is hívogatta részegen Bundchent, csak azért, hogy hallhassa hangját. A Vanity Fair szerint a színész a mostani barátnőjét, Bar Refaeli izraeli modellt is azért juttatta a Sports Illustrated magazin címlapjára, hogy exbarátnőjét bosszantsa.

Bundchen, Brady és John

Ha nem lenne elég, hogy Bundchen expasija még most sem tudott belenyugodni a vereségbe, Tom Brady exbarátnője sem tűnt el a képből csak úgy. A sportoló nem sokkal azelőtt szakított Bridget Moynahannal, hogy elkezdett volna járni Bundchennel, Moynahan azonban nem sokkal a szakítás után bejelentette, Brady gyerekét várja, és meg akarja tartani. „Mindkettőnk számára nagy meglepetés volt” - mondta Gisele Bundchen. „Két és fél hónapja jártunk, amikor ez kiderült, és nagy kihívást jelentő szituáció volt. Nyilvánvaló, a kezdet nem volt a legideálisabb” - tette hozzá. A hirtelen jött gyerekáldást Bundchen szerint remekül átvészelték, és a kapcsolatuk ezáltal sokkal erősebbé vált. Miután 2007 augusztusában megszületett Brady kisfia, John, az egész életük megváltozott. „Ha Los Angelesben vagyunk, Johnny az idő felét velünk tölti. Ő egy angyal, a legédesebb, a legennivalóbb kisbaba” - nyilatkozta a modell, majd hozzátette: hiába tölt sok időt a gyerekkel, Moynahannal még sosem találkozott.

Saját és örökbefogadott gyereket is akar

Természetesen Gisele Bundchen saját gyereket is szeretne, elmondása szerint óriási családot akar, hiszen neki is hat testvére van. „Imádom a gyerekeket. Ha egy nagy családból jössz, miközben felnősz, megtanulsz osztozkodni” - mondta a szupermodell. „Én is így szeretném élni az életem. Ezért házasodsz meg, meg akarod teremteni ezeket az alapokat, ezt akarod továbbadni a gyerekeidnek. Szeretnék majd egy gyereket Brazíliából adoptálni. Ha elmész Sao Paoloba, öt éves gyerekeket látsz ragasztót szívni a sarkon. Ha legalább egyiküknek meg tudod változtatni az életét, már volt értelme a Földön töltött idődnek” - mesélt a családról alkotott jövőbeli elképzeléseiről.