horoszkóp

Bea asszony nélkül nincs show

2007.08.12. 11:38
Gáspár Győző és felesége már nem él egy fedél alatt, sőt a családfő már új kedvest is talált magának. Ahhoz azonban, hogy szeptemberben folyatódhasson a Győzike-show együtt kellene élni a családnak. Gáspár szerint nem kérdés, hogy lesz-e valóságshow, hiszen Bea nélkül is minden megy a maga útján. Az asszony szerint ez nem ilyen egyszerű.

Gáspár Győző belefáradt az udvarlásba, a hiábavaló könyörgésbe és otthagyta Bea asszonyt. Egy Ildikó nevű lány azonban megszerette a magányos kétgyermekes családapát, akivel nyilvánosan fel is vállalják bimbódzó szerelmüket. A roma rappert már egyáltalán nem érdekli, hogy felesége mit szól a történtekhez.

A show-nak folytatódni kell

A legfontosabb kérdés megint az, hogy tud-e folytatódni Győzike-show, ha az érintett felek útjai elválnak. Gáspár szerint a képlet egyszerűbb, mint ahogy azt felesége és a csatorna felvázolja: a show Beával vagy nélküle, de folytatódni fog! Az asszony más állásponton van. "Tudom, hogy nélkülem már nem lenne ugyanaz a show. A jövő héten ülünk le tárgyalni az RTL Klubbal, addig még van egy kis időm átgondolni az egészet. Mindenesetre úgy gondolom, hogy a férjem egyedül belebukna a realitybe."   

A televíziós csatorna nagyjából ugyanazt mondja, mint amit Bea állít. "A Győzike-show szereplője az egész család" - nyilatkozta a Borsnak Herman Péter a valóságshow producere, aki mindenki jelenlétére számít, nemcsak Gáspáréra. Az új szerződés aláírásáig még van egy hét, és ezalatt kell eldöntenie minden résztvevőnek, hogy vállalják-e együttlétet a pénz kedvéért.