horoszkóp

Gáspár Bea bosszúból tánciskolát nyit

2008.11.10. 12:55
A Szombat esti lázban debütáló, és a második fordulóban kiesett Gáspár Bea Salgótarjánban nyit tánciskolát. A falak már állnak, csak az engedélyékre vár. Szeretnék, ha a megnyitón ott lenne Böhm György is, a műsor zsűritagja, aki legutóbb bohóchoz hasonlította Bea asszonyt.

A Szombat esti láz hétvégén kieső párosának amatőr tagja, Gáspár Bea tánciskolát nyit négy hét múlva - tudta meg a Velvet. Gáspár Győző mind emberileg, mind szakmailag támogatja neje terveit. „Már csak az engedélyekre várunk" - mondta Gáspár Győző, aki azt is hozzátette, hogy unja már, hogy állandóan hazugságokat írnak róluk.

Gáspár Bea!

„A család azt szeretné, ha Böhm György nyitná meg a tánciskolát, aki a legutóbbi döntőben azt állította, hogy Bea úgy mozgott, mint egy bohóc. „Édesapám annyira elégedett volt Böhm Gyurival, hogy vele szeretne pálinkázni. Azt mondta, kíváncsi lesz, hogy ha megisszák a házipálinkát, ki lesz a nagyobb bohóc."

Gáspár Győzőt boldoggá tenné, ha a tánciskola népszerű lenne, ami egyébként a helyi lakosokat ingyen fogja oktatni. "Most kiestünk, de sokkal többet nyerünk, mert lesz egy tánciskolánk" - mondta Gáspár Győző, aki hozzátette, hogy a klasszikus táncokon kívül eredeti roma táncokat is lehet majd tanulni. Reméljük, hogy a műsorból kieső párok is tiszteletüket teszik, de az már biztos, hogy Szakál Tibor, és helyi tánctanárok is fogják tanítani óvodáskortól a nebulókat.