A GQ magazin levetkőztette Gisele Bündchent

2008.06.18. 10:38
A GQ magazin a világ legtökéletesebb nőjének kiáltotta ki Gisele Bündchent, aki a magazin júniusi számának címlaplányaként pózol: bugyi nélkül zokniban, vagy bugyaiban zokni nélkül. A szexi fotókhoz őszinte interjú is jár: a brazil szupermodell a pénzről, barátjáról és a modellszakmáról is beszél.

A GQ magazin levetkőztette a "női tökéletesség aktuális szimbólumát", vagyis Gisele Bümdchen brazil származású szupermodellt. A férfimagazin júniusi számának címlaplánya a divatvilág farkasairól, barátjáról, Tom Brady amerikai futball-játékosról is vall, miközben Calvin Klein-alsóban nyújtózkodik.

Jókor, jó helyen

"Ha le kellene írnom a munkámat, körülbelül ezt tudnám mondani: megérkezem, felveszem a ruhákat, aztán otthagyom őket az öltözőben és hazamegyek" - mondta a modell, aki szerint a sikerét csak annak köszönheti, hogy jókor volt jó helyen. Az interjúban Irving Penn nemrég elárverezett híres meztelen hátranézős fotója is szóba kerül, amely 1999-ben jelent meg a Vogue magazinban és világhíressé tette az akkor mindössze 19 éves modellt.

A Victoria's Secret papucstervező modellje Leonardo DiCaprióval történt szakításáról is mesélt. Elmondta, összetört a szíve, de odáig nem ment, mint Britney Spears: a pletykákkal ellentétben nem vágta le bánatában a haját. Mostani barátjáról, Tom Brady-ről pedig elmondta, annyira tökéletes, hogy egyetlen hibája sincs: "Nagyon sok közös tulajdonságunk van. Nagyszerű ember, tökéletes. És pozitív személyiség". Tom Brady amerikai futball-játékos szintén gyakran modellkedik, a GQ-ban például rendszeresen jelentek meg róla képek.

A modell azt sem tartja fontosnak, hogy tavaly összesen 35 millió dollárt keresett, majdnem kétszer annyit, mint egy menő modell átlagos keresete: "Ez a munkám" - mondta. A GQ riporter arra is kíváncsi volt, miért nem tűnik Bündchen soha sebezhetőnek a képeken. "Ha farkasokkal vagy, játszanod kell a farkasokkal. Kezdetben sebezhető voltam, de gyorsan tanultam" - mesélte a modell.