A TV2 szülési szabadságát töltő műsorvezetője tegnap késő este világra hozta Miranda nevű kislányát a MÁV kórházban. A baba majdnem 4 kilós, anyuka és gyermeke is jól vannak. Gombos Edinának három hónapja van a kismamaságra, utána szeretne újra dolgozni.

A tegnapi Feljelentőbe érkezett információ után a TV2 sajtófőnöke, Magyar Rita is megerősítette a Velvetnek, hogy Gombos Edina valóban a MÁV kórház szülészeti osztályán fekszik. A kismama tegnap késő este hozta világra első gyermekét, Mirandát.

Igazat jósolt az asztrológus

Hosszú megpróbáltatások után, a jóslatoknak megfelelően kislánya született Gombos Edinának tegnap este, tudta meg a Velvet. A hivatalos információk szerint a szülési szabadságát töltő műsorvezető első gyermeke közel 4 kilós súllyal jött a világra, hogy vajon az előzetes sejtések szerint császárral kellett-e szülnie, azt nem árulták el lapunknak. Mint azt a stop.hu korábban megírta, Gombos Edina és férje úgy tervezi, hogy a keresztelő Kubában, az édesapa szülőhazájában lesz majd - írja a stop.hu.

Az Aktív korábbi műsorvezetője április elején jelentette be, hogy gyermeket vár, kubai származású párjával több hónapon keresztül próbálkoztak, hogy megfoganjon a baba, amire végül házasságuk negyedik évében került sor. A gyerek nemét a Magellánban című műsorban jósolták meg május végén, mivel a baba mindig elfordult a 4D-s ultrahangnál. Így az asztrológia és a népi hiedelmekre támaszkodva megállapították, Gombos Edina valószínűleg kislányt hord a szíve alatt.

Nehéz körülmények közé érkezik a baba

A gyermekáldás - habár régóta várak rá - mégsem a legideálisabb pillanatban jött, Gombosékat ugyanis átverték a házvásárlásnál, így csak ideiglenes otthonukba térnek majd haza a kislánnyal. Férjével egy évvel ezelőtt vásároltak egy Pest környéki házat, de a kisebb átalakítások során kiderült, az egészet építési hulladékból építették.

A műsorvezetőnek egy korábbi kijelentése szerint 3 hónapja van kiélvezni az anyaság örömeit, ugyanis csak akkor tudnak megélni, ha mielőbb visszamegy dolgozni. Hiába volt Gombosnak két munkahelye, a 75 ezer forintos terhességi-gyermekágyi segélyből és férje fizetéséből nem tudják kifizetni az építkezésre felvett hiteleket. A műsorvezető TV2-s pozíciójáról akkor nem nyilatkozott, s mivel a helyén jelenleg a régebben Kölyökidő című műsorban feltűnt Czippán Anett látható, ezért inkább rádiós munkájában bízik. Gombos egyébként még áprilisban azt mesélte, hogy valószínűleg épp az előbbiek miatt kubai származású férje, Alberto lesz otthon a babával, aki a Bumeráng egyik adásában kijelentette, gömbölyű felesége már nem is olyan szexi.