horoszkóp

Tiltakozik hülye neve ellen Bob Geldof lánya

2006.01.23. 15:58
Peaches Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof gyűlöli nevét, ezért mindenkit arra kér, ne toljon ki a gyerekével.

Valaki végre nyilvánosan is beszólt Bob Geldofnak, akiről még csak azt sem tudjuk, miért lett híres. Ráadásul saját lánya lázadt fel ellene, elege lett ugyanis abból, hogy egész életében apjától kapott hülye nevével kell élnie.

Barackos mézvirág

Bob Geldof

Az ominózus leányt ugyanis Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldofnak hívják, ami egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a világot egyetlen slágerrel megajándékozó énekesnek meglehetősen bonyolult a lelkivilága. Ráadásul a névadást nem tudhatjuk be pillanatnyi elmezavarnak sem, hiszen a másik három leány is hasonlóan kacifántos nevet kapott. Egyikük ugyanis Fify-Trixibelle, ami inkább kutyanévnek tűnik, a harmadik Pixie, a negyedik pedig Heavenly Hiraani Tiger Lilly.

Utálja a nevét

Bob Geldofot jótékonykodó társa, Bono Vox is követte a furcsa névadás terén, az is lehet, hogy ez köztük a rivalizálás levezetésének egy módja. A U2 énekesének gyerekét ugyanis Elijah Bob Patricus Guggi Q-nak hívják, szóval lehet szavazni, melyik a szörnyűbb.

Peaches Geldof azt nyilatkozta, pokollá teszi életét a neve, és szívből utálja a röhejes neveket, mint amilyen például az övé is. "Utálom hogy híres vagyok, mindenki megismer a vezetéknevem miatt" - panaszolta a lány, aki tehát sem vezeték-, sem pedig keresztnevével nincs kibékülve. Arról nincs hír, mit gondol nevéről három nővére, de Peches Geldof arra biztatja a celebritásokat, ne adjanak hülye nevet gyerekeiknek.