Peaches Geldof mellet és tetoválásokat villantott

2009.02.16. 19:05
A 19 éves híresség topless napozással ünnepli azt, hogy 186 nap házasság után elválik férjétől, Max Drummey-tól. Bob Geldof lánya fedetlen keblén kívül húsz tetoválását is megmutatta. Zsenge kora ellenére a híresség több ábrával is volt kedvesei emléke előtt adózik, és egyúttal arra is felhívja a figyelmet, hogy ő egy kívülálló kisangyal.

Bob Geldof lánya azzal ünnepelte meg válását, hogy elutazott Dél-Amerikába és a tengerparton megvillantotta mellét és húsz darab tetoválását. A 19 éves híresség testén látható ábrák egy része volt kedveseit idézi. Ott van például Faris Badwan, a Horrors frontembere, akit állítólag a Peaches Geldof bal karján látható Ex Valentine felirat jelképez. Sőt, ő ihlette a nyitott könyv és hurok kombinációt is. A híresség szerint ez annak a jelképe, hogy hogyan birtokolta őt volt kedvese. Nick Cave Into my Arms című szerzeményének egy részletét Frederick Macphersont tiszteletére varratta magára. Az ifjú rockzenészt szintén gyengéd szálak fűzték Peaches Geldofhoz- írja a DailyMail.

Peaches Geldof és tetoválásai

Bár a híresség viszonylag hamar lecserélte férjét, Max Drummey-t a The Virgins énekesére, Donald Cummingre, bal csuklóján még mindig ott díszeleg hites ura neve. Hogy Peaches Geldof megtartja-e ezt az ábrát, egyelőre nem tudni, mindenesetre számtalan híresség bánta meg, hogy hirtelen felindulásból magára tetováltatta aktuális kedvese nevét. Pamela Anderson és Tommy Lee esküvőjük napján karikagyűrű helyett egymás keresztnevét tetováltatták az ujjukra. Válásuk után a szőke híresség férje nevét átrajzoltatta, így most a Mommy (Anyu) szó díszeleg a kezén. Johnny Depp is hasonlóan járt el, miután különváltak útjai Winona Ryderrel. A Winona forever (Winona mindörökké) feliratból Wino forever (Mindörökké iszákos) lett.

Peaches Geldof tetoválásainak listája:

Nick Cave Into my Arms című számának egy szövegrészlete a fenék felett, egy nyitott könyv és egy hurok a jobb karon, egy virágot tartó kéz a jobb lapockánál, egy szív és egy lakat a bal bokánál, egy macskafej a jobb bokánál, egy-egy madár a has két oldalán, egy virágfüzér a bal melltől a bal combig, egy egyszarvú a bal combnál, a legjobb barátja monogramja egy intim helyen, barátja, Fifi Brown neve a jobb bokánál, Max a bal csuklónál, egy p betű a nyakon, egy angyalszárny és egy szalag a nyakon, egy szív a jobb alkaron és a fenéken, Jordan Bunney Kinney zenész neve a bal karon, Ex Valentine a bal felkaron, Disappear Here a jobb karon, egy rózsafüzér a bal karon, egy kártyalap a jobb karon, egy kígyó a bal lábon.

Forrás: DailyMail

Egy londoni tetoválóművész, bizonyos Dan Gold a Daily Mailnek elmondta, hogy mit jelentenek Peaches Geldof további tetoválásai. A csípő felett látható madarak a szerelmet jelképezik, a kártyalap pedig a szerencsét, a pikk ász pedig a kívülállókat szimbolizálja. A férfi szerint a madarak mellett a nők másik kedvenc motívuma az angyalszárny, mivel szívesen gondolnak magukra igazi angyalként. A drogokkal is szoros viszonyt ápoló celeb tavaly bevallotta, hogy a tetoválás lett az új szenvedélye, amit természetesen a mellékelt képek is bizonyítanak.